Les grues per a les obres de l'Spotify Camp Nou arriben al port de Barcelona

Les grues per a les obres de l'Spotify Camp Nou arriben al port de Barcelona

Les grues torre tenen habitualment una capacitat de 10 tones, però les destinades a les obres de l’Estadi tindran 7 vegades més de capacitat d’elevació

La demolició de la tercera graderia de l’Spotify Camp Nou avança i les sis grues torre que s’encarregaran d’aixecar i construir la nova estructura ja han arribat al port de Barcelona. Aquestes han hagut de ser traslladades desmuntades i per via marítima des de Kuwait, per l’excepcionalitat de les seves característiques, ja que la seva alçada serà gairebé de 85 metres des del nivell del soterrani, i la seva ploma serà també de 85 metres de llargada. Pel que fa a la seva capacitat, les grues torre tenen habitualment una capacitat de 10 tones, però, en aquest cas, les destinades a les obres de l’Estadi tindran 7 vegades més de capacitat d’elevació. Aquestes grues torre, que arribaran en els pròxims dies a l’Estadi, són les mateixes que s’han utilitzat al projecte de l’aeroport internacional de Kuwait.

En aquests moments, les actuacions es concentren en la demolició total de la tercera graderia i ja s’ha retirat gran part de la marquesina, així com la tribuna de premsa i les cabines. Els seients de la zona afectada ja han estat retirats, amb l’objectiu d’adequar la zona, i pròximament es procedirà també amb la primera i segona graderia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut