El Barça torna als Estats Units en una gira centrada en la Costa Oest del país

El Barça torna als Estats Units en una gira centrada en la Costa Oest del país

L’equip viatja aquest dimecres i tornarà el 2 d’agost. A més dels partits contra el Juventus, l’Arsenal FC, el Reial Madrid i l’AC Milan, el Club ha programat una agenda paral·lela d’actes institucionals i socials amb Los Angeles com a seu principal

El primer equip masculí agafarà aquest dimecres les maletes per tornar, tal com va fer l’any passat, als Estats Units, en una gira, el BARÇA ON TOUR: US 2023, en què visitarà les ciutats de Santa Clara, Los Angeles, Dallas i Las Vegas i on disputarà quatre partits davant la Juventus, l’Arsenal FC, el Reial Madrid i l’AC Milan, respectivament. Però mentre que la temporada passada va tenir com a destinació principal la costa est, enguany l’expedició blaugrana canviarà de localització i es traslladarà principalment a la costa oest, on es concentraran la major part de les activitats de promoció del Club, amb Los Angeles com a seu principal, i on l’equip de Xavi Hernández disputarà tres dels quatre partits.

Els blaugrana viatjaran demà dimecres directament de Barcelona a Los Angeles, on s’estaran fins al divendres 28 de juliol. En qualsevol cas el debut dels blaugrana no serà en aquesta ciutat sinó al Levi’s Stadium de Santa Clara, al sud de San Francisco, en un partit davant la Juventus el 22 de juliol. L’equip de Xavi no farà estada a Santa Clara, ja que hi viatjarà el mateix dia i tornarà just després del matx.

El següent partit també serà en terres californianes i enfrontarà els blaugrana amb l’Arsenal de Mikel Arteta el 26 de juliol al SoFi Stadium d’Inglewood, a Los Angeles, en el que serà el retrobament dels dos equips després de set anys –el darrer precedent són els vuitens de final de la UEFA Champions League del 2016, amb victòria global pel FC Barcelona; 0-2 a Londres i 3-1 a l’Spotify Camp Nou–, i el primer enfrontament entre els dos conjunts en territori nord-americà.

Després d’una estada de nou dies a Los Angeles, la delegació blaugrana deixarà la ciutat californiana el 28 de juliol i posarà el rumb cap a Dallas, on disputarà el tercer partit de la gira davant el Reial Madrid el dissabte 29 de juliol a l’At&T Stadium, seu dels Dallas Cowboys de la NFL i amb capacitat per a 80.000 espectadors. Aquest serà el tercer Clàssic que es disputa en terres nord-americanes, amb un balanç de dues victòries per als blaugrana: 3-2 al Hard Rock Stadium de Miami el 2017, i 1-0 a l’Allegiant Stadium de Las Vegas el 2022.

El FC Barcelona deixarà Dallas dos dies després, el 31 de juliol, per tornar a la costa oest, a la ciutat de Las Vegas, on tancarà la gira d’enguany amb un partit davant l’AC Milan l’1 d’agost, de nou a l’Allegiant Stadium.  

En tots aquests partits els jugadors de Xavi Hernández lluiran com a novetat el logo d’Estrella Damm a la màniga dreta de la samarreta, i el logo de CUPRA s’incorporarà al dors de les equipacions dels entrenaments i pre-partits.

Màxima presència institucional

El BARÇA ON TOUR: US 2023 comptarà amb la màxima participació institucional, encapçalada pel president Joan Laporta i membres de la Junta Directiva, i inclourà una extensa agenda d’actes socials i comercials amb l’objectiu de reforçar la presència del Club als Estats Units, un país prioritari per a l’expansió de la marca Barça a escala global, i per apropar el FC Barcelona als seus fans en aquest territori estratègic.

La gira, que s’inicia aquest dissabte, significarà la catorzena visita en la història del FC Barcelona als Estats Units (la primera, el 1937, va ser cabdal per a la supervivència del Club), un país que ha estat una destinació habitual sobretot en els darrers anys, en què el primer equip hi ha viatjat el 2011, el 2015, el 2017, i el 2018 –en el qual va fer una gira conjunta amb el Barça Femení–, el 2019 i el 2022.

BARÇA ON TOUR: US 2023

Dimecres 19 de juliol

14.30 h Sortida de l’expedició del FC Barcelona en vol xàrter CXB787 amb destinació a Los Angeles.

17.40 h Arribada de l’expedició a l’aeroport LAX.

Tot seguit, trasllat a l’Hotel Intercontinental Los Angeles Downtown.

Dijous 20 de juliol

10.30 h Entrenament del primer equip al LA Memorial Coliseum. Obert als mitjans informatius els primers 15 minuts. Atenció d’un jugador després de l’entrenament.

19.00 h Entrenament del primer equip al LA Memorial Coliseum.

20.30 h. Welcome Dinner. Acte institucional d’inici del BARÇA ON TOUR: US 2023 al Conrad Los Angeles 10th Floor (AGUA VIVA, BY JOSÉ ANDRÉS), amb la presència de la Junta Directiva i del primer equip. Els mitjans informatius tindran accés a la catifa vermella prèvia al començament de l’acte.

Divendres 21 de juliol

18.15 h Roda de premsa d’un jugador al LA Memorial Coliseum.

18.30 h Recepció amb la Penya Blaugrana Los Angeles al Glen Arden Club, 357 Arden Avenue. Glendale CA91203, amb la participació de la Junta Directiva. Acte obert als mitjans informatius.

19.00 h Entrenament del primer equip al LA Memorial Coliseum. Obert als mitjans informatius els primers 15 minuts.

Dissabte 22 de juliol

10.30 h Vol xàrter CXB787 Los Angeles/San José.

11.30 h Arribada a l’aeroport de San José i trasllat a l’Hotel Hilton Santa Clara.

17.00 h Recepció amb la Penya Barcelonista San Francisco a l’Hotel Hilton Santa Clara, amb la participació de la Junta Directiva.

18.30 h Acte amb l’Agència Catalana de Turisme i representants del sector tecnològic al Levi’s Stadium, amb la participació de la Junta Directiva.

19.30 h FC Barcelona-Juventus al Levi’s Stadium.

22.30 h Vol xàrter San José/Los Angeles

Diumenge 23 de juliol

18.00 h Recepció amb la Penya The Los Angeles FC Barcelona Soccer Foundation a l’Hotel LA Intercontinental Downtown, amb la participació de la Junta Directiva.

19.00 h Entrenament del primer equip al LA Memorial Coliseum.

Dilluns 24 de juliol

10.30 h Entrenament del primer equip al LA Memorial Coliseum. Obert als mitjans informatius els primers 15 minuts. Atenció d’un jugador després de l’entrenament.

*Un cop s’acabi l’entrenament, els jugadors del primer equip es trobaran amb nens i nenes de la Fundació Make a Wish en un acte organitzat conjuntament amb la Fundació Barça.

19.00 h Entrenament del primer equip al LA Memorial Coliseum.

Dimarts 25 de juliol

18.15 h Roda de premsa d’un jugador al LA Memorial Coliseum.

19.00 h Entrenament del primer equip al LA Memorial Coliseum. Obert als mitjans informatius els primers 15 minuts.

*Abans de l’entrenament, trobada i foto conjunta del primer equip amb l’Angel City FC de la NWSL.

Dimecres 26 de juliol

18.00 h Acte amb l’Agència Catalana de Turisme i representants del sector de l’entreteniment al SoFi Stadium, amb la participació de la Junta Directiva.

19.30 h Arsenal-FC Barcelona al SoFi Stadium.

Dijous 27 de juliol

10.30 h Entrenament del primer equip al LA Memorial Coliseum. 

19.00 h Entrenament del primer equip al LA Memorial Coliseum.

Divendres 28 de juliol

11.00 h Vol CXB787 Los Angeles/Dallas.

15.45 h Arribada a l’aeroport de Dallas i trasllat a l’Hotel Thompson Dallas.

18.45 h Roda de premsa d’un jugador a l’AT&T Stadium.

19.30 h Entrenament a l’AT&T Stadium. Obert als mitjans informatius els primers 15 minuts.

20.00 h Recepció amb la Penya Barça Austin i la Penya Blaugrana Houston-AICS al Community Beer CO, Commonwealth Drive, de Dallas, amb la participació de la Junta Directiva.

Dissabte 29 de juliol

16.00 h FC Barcelona-Reial Madrid a l’AT&T Stadium.

Diumenge 30 de juliol

19.00 h Entrenament del primer equip a l’At&T Stadium.

Dilluns 31 de juliol

11.30 h Vol xàrter CXB787 Dallas/Las Vegas.

12.00 h Arribada a l’aeroport de Las Vegas i trasllat a l’Hotel Palms Casino Resort.

18.00 h Recepció amb la Penya Blaugrana Las Vegas al PKWY Decatur, 4930 W Flamingo Rd, de Las Vegas, amb la participació de la Junta Directiva.

18.15 h Roda de premsa d’un jugador a l’Allegiant Stadium.

19.00 h Entrenament a l’Allegiant Stadium. Obert als mitjans informatius els primers 15 minuts.

Dimarts 1 d’agost

20.00 h AC Milan-FC Barcelona a l’Allegiant Stadium.

00.00 h Sortida del vol Xàrter CXB787 de Las Vegas amb destinació Barcelona.

Dimecres 2 d’agost

20.00 h Arribada a l’aeroport de Barcelona.

*Tots els horaris mostren l’hora local (Los Angeles, San José i Las Vegas, -9 hores, i Dallas, -7 hores).

*La programació dels entrenaments pot ser objecte de canvis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut