Definit el calendari de la Primera Federació 2023/24

Definit el calendari de la Primera Federació 2023/24

El Barça Atlètic obrirà la competició contra la UD Logronyès, en un partit que es disputarà el cap de setmana del 26-27 d’agost a Las Gaunas

La Lliga de la Primera Federació ja sap quin és el seu calendari. El Barça Atlètic de Rafa Márquez, que enguany competirà al Grup 1, iniciarà el campionat de Lliga de la temporada 2023/24 contra la UD Logronyès, a Las Gaunas, el cap de setmana del 26 i 27 d’agost en el debut de la competició.

El debut a casa serà, doncs, en la segona jornada, el cap de setmana del 2-3 de setembre, quan el Barça Atlètic rebrà el Reial Unió d'Irun. D'altra banda, el filial blaugrana tancarà la competició regular el 25-26 de maig del 2024, a domicili, davant el RC Celta Fortuna.

Nous equips i nou grup

Cal recordar que, enguany, el Barça Atlètic ha estat enquadrat en el grup 1 de la Primera Federació, a diferència dels dos anys anteriors, ja que s’han reestructurat els grups en funció dels ascensos i descensos dels equips de la temporada passada. Així doncs, el filial blaugrana no s’enfrontarà a cap equip de la Comunitat Valenciana, ni tampoc de Múrcia, així com tampoc de les illes balears, a diferència dels anteriors cursos. 

D’aquesta manera, per primera vegada en aquesta categoria el Barça Atlètic viatjarà fins a Galícia i s’enfrontarà a tres equips nous de Castella i Lleó. Això farà que el filial blaugrana s’enfronti al Deportivo de la Corunya, el Celta Fortuna, el Lugo, l’Arenteiro, la Ponferradina, la Cultural Lleonesa i l’Unionistas de Salamanca. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut