Nova jornada  de penyes a Los Angeles

Nova jornada de penyes a Los Angeles

Trobada de la Junta Directiva amb la penya The Los Angeles FC Barcelona Soccer Foundation i la Penya Barcelonista San Francisco

La gira que el FC Barcelona està duent a terme pels Estats Units continua tenint un marcat caire social. Després de l’acte de divendres amb la Penya Blaugrana Los Angeles, aquest diumenge ha tingut lloc un nou episodi amb la doble recepció que la Junta Directiva ha ofert a l’hotel de l’expedició blaugrana a la Penya The Los Angeles FC Barcelona Soccer Foundation i a la Penya Barcelonista de San Francisco.

A l’acte hi ha assistit, per part del FC Barcelona, Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional;  Antonio Escudero,  vicepresident de l’Àrea Social; Josep Ignasi Macià, directiu responsable de l’Àrea Social;  Joan Solé, directiu responsable de l’handbol, i Aureli Mas, directiu responsable del futbol sala.

La primera part de la trobada ha estat dedicada a la penya amb seu a Los Angeles, que ha estat representada per una quinzena de penyistes encapçalats pel seu president, Paul Walker, que ha agraït a la Junta Directiva l’oportunitat de tenir aquest contacte directe quan habitualment viuen el Club des de la distància. Per la seva banda, i en representació de la Junta Directiva,  Josep Ignasi Macià ha recordat l’acte que va tenir lloc amb aquesta mateixa penya el 2009, l’any que obria el període dels sis títols, i ha desitjat que aquesta nova trobada “sigui un senyal i ens porti la sort que vàrem tenir aquell any”. Per la seva banda Antonio Escudero ha volgut posar en relleu “el mèrit que té ser aficionat del Barça des de la distància” i ha agraït la feina que fan els penyistes com a ambaixadors del barcelonisme.

A continuació ha estat el torn de la Penya Barcelonista de San Francisco, que el dissabte no va poder fer la recepció prevista a causa de la cancel·lació del partit entre el FC Barcelona i la Juventus al Levi’s Stadium per un episodi de gastroenteritis vírica d’una part de la plantilla blaugrana. En aquest cas, i davant la dificultat de desplaçar-se des de San Francisco, ha estat el secretari de la penya, Robert Manson, que viu a Los Angeles, qui, en representació dels seus companys de penya, ha acudit a la recepció i ha agraït l’oportunitat de trobar-se amb la Junta Directiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut