Fermín López, el petit gran crac que ha dinamitat el Clàssic

Fermín López, el petit gran crac que ha dinamitat el Clàssic

En els minuts finals, l'andalús ha marcat un golàs i n'ha regalat un altre, cosa que l'ha convertit en l'estrella absoluta d'un Clàssic que s'ha tenyit de blaugrana

Era el minut 66 del Clàssic de Dallas quan Xavi Hernández ha decidit que era el moment de Fermín López, juntament amb Raphinha. L'andalús ha saltat al partit amb un 1-0 favorable i un escenari incert. El Madrid pressionava i molt, però Fermín, amb 20 anys, no s'ha arronsat gens i ha decidit que aquest havia de ser el seu Clàssic.

Al minut 85, després d'una recuperació de Sergi Roberto, ha sorprès tothom amb una fuetada amb la cama esquerra directa a l'escaire (2-0). Només amb això, el seu nom ja havia de ser un dels grans protagonistes del partit, però, per si no n'hi havia prou, en el temps afegit s'ha inventat una magnífica assistència per al 3-0 de Ferran Torres. 

Una actuació que ha merescut els elogis del seu entrenador, Xavi Hernández."El Fermín és un futbolista amb talent i última passada, que domina les dues cames, i pot jugar a dreta i esquerra. Té 20 anys, però molta personalitat. És un futbolista que m'agrada, que té talent i última passada, que és el que ens va faltar una mica l’any passat. No té por, demana la pilota i juga de manera fàcil. Quan veig això en un entrenament li he de donar minuts i confiança”, ha remarcat Xavi en la roda de premsa posterior al partit.

Així, el nen que va aterrar a la Masia ara fa set anys sent el més petit de l'equip, el que li va valer el sobrenom de Fermín, el pequeñín, en les retransmissions de Barça TV, s'ha fet gran. No només físicament, un aspecte en què ha millorat exponencialment en la seva fructífera cessió al Linares de 1a RFEF (12 gols i quatre assistències), sinó que ha crescut també en reconeixement. Ara, els culers, ja saben qui és Fermín López.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut