Gaudeix de tots els partits d’handbol amb el ‘Pack Temporada 23/24’!

Gaudeix de tots els partits d’handbol amb el ‘Pack Temporada 23/24’!

El Club posa a la venda el paquet d’entrades per a tot el curs amb preus populars i descomptes per a socis i sòcies

L’inici de la temporada 2023/24 és cada vegada més a prop i l’equip espera una vegada més el suport fidel de l’afició. El Club ja ha posat a la venda les entrades pels partits del conjunt de Carlos Ortega i els aficionats culers poden fer-se amb les seves entrades individuals al lloc web del FC Barcelona.

Com a novetat, aquest dimecres també s’han posat a la venda els nous ‘packs’ d’entrades de temporada del Palau Blaugrana, que tenen com a objectiu fomentar i fidelitzar l’assistència al feu barcelonista amb preus populars.

‘Packs’ d’entrades amb el preu reduït a la meitat i amb descomptes per a socis

Presenciar els 22 partits de la secció d’handbol al Palau (15 de la lliga regular d’ASOBAL més els 7 partits de la fase de grups de l’EHF, sense comptar els hipotètics partits de vuitens i quarts de final de l’EHF) té un cost, per al públic general, que oscil·la entre els 442 euros a tribuna i els 268 euros a la zona de gol.

Amb el nou ‘pack’ de temporada que ofereix el club, aquests preus es redueixen a la meitat (cost entre els 221 i els 134 euros) i també inclou l’accés als duels de vuitens i quarts de final de l’EHF si l’equip els juga.

Els socis i sòcies del FC Barcelona que adquireixin aquest 'pack' d’entrades tenen un 20% de descompte addicional i el cost passa a ser d’entre 177 i 107 euros per poder veure tots els partits de la secció al Palau Blaugrana.

Un dels principals avantatges d’aquest abonament és que permet tenir reservat sempre el mateix seient i que no caldrà gestionar l’adquisició de l’entrada de cada partit. Cal subratllar que, en el cas dels aficionats o aficionades a l’handbol que adquireixin el ‘pack’, el preu de mitjana per partit seria d’entre només 8,70 i 5,50 euros. I en el cas dels sòcies i sòcies, seria una mitjana d’entre només 7,37 i 4,45 euros.

Opció de Champions!

Hi ha un segon 'pack' que inclou tots els partits de l'EHF Champions League per un preu a partir dels 58 euros per als socis i dels 72 euros per al públic general. El Barça jugarà set partits de fase de grups de la Champions al Palau i, a més, uns hipotètics vuitens i quarts de final. El 'pack' inclou tots els partits europeus, ja siguin set o fins a nou.

Com fer-se amb el ‘pack’?

Els ‘packs’ d’handbol ja estan a la venda a les taquilles del Palau Blaugrana i també es poden adquirir enviant un correu electrònic a l’adreça handbol@fcbarcelona.cat .

Com fer-se amb les entrades individuals?

En cas de no voler adquirir l’abonament, els aficionats i aficionades també poden adquirir les entrades pels seus partits favorits. Ho poden fer mitjançant el lloc web del FC Barcelona, amb l’opció d’un 25% de descompte per la compra de tres o més entrades (codi FCB25). Els socis disposen d’accés gratuït en 14 partits de Lliga Asobal i també grans descomptes d’entre el 70 i el 30% en la resta de compromisos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut