Així han estat els darrers debuts del Barça en Lliga

Així han estat els darrers debuts del Barça en Lliga

El conjunt blaugrana buscarà arrencar la Lliga amb victòria aquest diumenge contra el Getafe

Torna la Lliga per als homes de Xavi Hernández. Aquest diumenge, a les 21:30 hores, el Barça visitarà el Coliseum Alfonso Pérez per enfrontar-se al Getafe a la primera jornada de la temporada 2023/24.

El Barça, que arriba com a actual campió de la competició domèstica, buscarà sumar una nova victòria en el seu debut, cosa que ha aconseguit la gran majoria de les ocasions els últims anys. El conjunt blaugrana ha arrencat la Lliga guanyant el seu primer duel en 8 de les últimes 10 temporades.

Debut amb golejada per al Tata Martino

El 18 d'agost del 2013, el Barça va donar un cop sobre la taula a la primera jornada de la Lliga, golejant el Llevant 7-0 al Camp Nou. Els doblets de Messi i Pedro i els gols d'Alexis, Dani Alves i Xavi Hernández van deixar sense opcions el conjunt granota.

2013-08-18 BARCELONA-LEVANTE 03

Ple de victòries en l'era Luis Enrique

El tècnic asturià va aconseguir emportar-se la victòria en els seus tres debuts de lliga. La temporada 2014/15, el Barça tornava a arrencar la lliga com a local rebent aquesta vegada l'Elx. Un altre cop, un doblet de Messi, acompanyat d'un gol del jove Munir donaven una altra victòria al conjunt culer (3-0).

Després de quatre debuts consecutius a l'Spotify Camp Nou, el Barça va visitar San Mamés el 23 d'agost del 2015. Els de Luis Enrique es van emportar la victòria per la mínima amb un solitari gol de Luis Suarez (0-1).

El debut la temporada següent tindria el mateix protagonista, Luis Suárez va arrencar la campanya de Lliga 2016/17 amb un hat-trick contra el Betis, al qual es va sumar un doblet de Leo Messi i un gol d'Arda Turan. El Barça va golejar 6-2 els verd-i-blancs a l'Spotify Camp Nou a la primera jornada.

mini_FCBBETISMiguel_pic__t6q3608

Dues victòries i una derrota amb Valverde

Un altre cop davant el Betis, el Barça va arrencar la lliga a casa, però aquesta vegada amb Ernesto Valverde als comandaments. Els blaugranes es van emportar la victòria 2-0 amb un gol de Tosca en pròpia porta i un altre de Sergi Roberto.

En la seva segona campanya, Valverde es va tornar a estrenar a la Lliga amb victòria com a local. El Barça va derrotar l'Alabès 3-0 amb un doblet de Messi i un gol de Philippe Coutinho.

La primera i única derrota en un debut de la Lliga de l'última dècada va arribar el 16 d'agost del 2019 davant l'Athletic Club a San Mamés. Un gol d'Aritz Aduriz en els últims instants va donar els tres primers punts de la temporada als lleons.

Dos de dos amb Koeman

Amb el tècnic neerlandès a la banqueta, el Barça va sumar els sis punts possibles als dos debuts de lliga. La temporada 2020/21, després d'una golejada per 4-0 al Vila-real amb dos gols del jove Ansu Fati, un de Messi de penal i un de Pau Torres a pròpia porta.

mini_RealSociedad05082021-SaraGordon_pic_fcb_realsociedad-033

La temporada següent, el conjunt dirigit per Ronald Koeman va tornar a marcar 4 gols en el seu debut, però aquesta vegada encaixant-ne 2 davant la Reial Societat. El Barça va superar el conjunt donostiarra amb un doblet de Martin Braithwaite, un de Piqué i un altre més de Sergi Roberto.

Debut sense gols amb Xavi Hernández

La campanya passada, amb Xavi Hernández a la banqueta, el Barça va empatar a 0 a l'Spotify Camp Nou contra el Rayo Vallecano, però els blaugranes van acabar proclamant-se campions del títol de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut