Xavi:

Xavi: "Ens emportem un punt insuficient"

L'entrenador del FC Barcelona ha valorat l'estrena amb empat en aquesta Lliga i tot el que ha passat al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe

El Barça no ha pogut arrencar aquesta temporada amb victòria i l'empat a Getafe deixa un sabor insuficient per al campió de Lliga, que volia començar amb tres punts, i no només un. Un dels protagonistes del matx, en contra de la seva voluntat, ha estat Xavi Hernández, que ha acabat veient el partit des de fora del terreny de joc, expulsat després de protestar una decisió arbitral.

En la seva aparició posterior al matx, l'entrenador blaugrana ha parlat sense embuts del que va passar al Coliseum Alfonso Pérez. Repassem les seves declaracions:

Sobre l'empat

"No té importància la meva expulsió. Ho hem intentat i hem merescut guanyar. Ens emportem un punt que per a nosaltres és insuficient."

"No cal donar-hi més voltes. L'any passat vam començar igual i vam acabar bé. Amb 10 hem estat molt bé i les hem tingut. Sabíem que en tindríem poques i les hauríem d'aprofitar. Amb el 0-0 ells estaven còmodes, perdent temps i amb interrupcions."

Possible penal a Araujo

"Ens van dir que si no eren mans clares no les xiularien i ha passat al revés. No em va agradar la reunió que vam tenir amb els àrbitres i no m'han agradat avui."

La seva expulsió

"Li he dit que a ells els estaven permetent moltes  faltes i a nosaltres no. L'altre dia vam tenir una reunió amb els àrbitres i ens van dir que entendrien els entrenadors, que entendrien la tensió que tenim, i no ha passat avui."

Les interrupcions i l'afegit etern

"L'àrbitre és el que ho permet. Penso que permeten massa i si al final venem el producte de La Lliga i el que tenim és això, no és positiu per a ningú."

"Més de 20 minuts d'afegit en total és una vergonya. Amb el temps efectiu s'acabaria tot això. Jo ho he dit milions de vegades."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut