Només és el començament

Només és el començament

Dos de les tres temporades que van finalitzar la primera jornada amb empat a zero han acabat amb títol

El primer partit de Lliga va deixar un marcador agredolç, un 0-0 contra el Getafe que va servir per sumar el primer punt de la competició. Potser no va ser el resultat més favorable, però la Lliga es una cursa de fons i encara queden molts partits per conèixer el campió. De fet, un empat a zero en la primera jornada és un resultat que últimament és bastant familiar a Can Barça, ja que la temporada passada, el conjunt blaugrana també va començar amb un empat i les coses no van acabar precisament malament, aconseguint el títol de lliga tres temporades després.

A més, el del curs passat no és l'únic precedent, la temporada 2005/06 també va començar amb un 0-0 contra l'Alabès i va finalitzar amb el campionat de lliga. Per tant, les xifres són positives per pensar que un inici insuficient no condiciona la resta de la competició.

La lliga després de tres temporades

El 13 d'agost del 2022, el conjunt blaugrana debutava en la competició domèstica davant del Rayo Vallecano a les 21.00 hores a l'Spotify Camp Nou. Aquell duel va acabar amb empat a 0 en el marcador.

Els blaugranes van jugar el seu primer partit de lliga el mateix dia i gairebé a la mateixa hora que en la temporada d'enguany, i malgrat que després del resultat els ànims estaven una mica baixos, van acabar firmant una gran temporada. Els culers es van proclamar campions de lliga amb 88 punts, 28 victòries tan sols 20 gols en contra i igualant el rècord de porteries a zero en un curs (26).

sergio titol

El 18è títol domèstic, l'any de la 2a Champions

El primer precedent es remunta a la temporada 2005/06, quan els blaugranes van desplaçar-se Mendizorroza el 27 d'agost per disputar el primer duel de lliga contra l'Alabès. Amb Rihkjaard a la banqueta, els blaugranes només van sumar un punt d'aquella jornada, però el desenllaç va ser un dels millors de la història del club.

L'equip va aconseguir el 18è títol de Lliga amb 82 punts i 25 victòries, però també es van alçar com a campions d'Europa per segon cop en la història del club.

FCBarcelona-VillarrealCF3-3LligaJ372005-2006_pic_web99

Aquests dos precedents deixen xifres per l'optimisme, ja que l'únic cop on el Barça va empatar a 0 en la primera jornada i no en va sortir campió va ser el curs 07/08 on en la primera jornada es van enfrontar al Racing de Santander al Sardinero i van acabar tercers en la classificació final.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut