Confirmats els quatre capitans del Barça Atlètic

Confirmats els quatre capitans del Barça Atlètic

Marc Casadó és el nou capità del filial blaugrana, i compartirà la responsabilitat del braçal amb Moha Moukhliss, Pelayo i Marc Vidal

El Barça Atlètic 2023/24 ja té els seus quatre capitans confirmats. Pocs dies abans d’arrencar la competició oficial amb el primer partit de Lliga al camp de la SD Logroñés, l’equip ha confirmat el quartet de capitans que lideraran el vestidor del filial blaugrana aquesta temporada. Així, Marc Casadó és el nou capità del Barça Atlètic, i compartirà la responsabilitat del braçal amb Moha Moukhliss, Pelayo Fernández i Marc Vidal.

Experiència en la capitania

Marc Casadó ja formava part de l’equip de capitans la temporada passada, aleshores acompanyant Arnau Tenas i Àlex Carbonell. Ara, amb la sortida de tots dos i amb una temporada més d’experiència, assumeix la capitania de l’equip. El migcampista, de fet, ha estat capità en moltes categories del Futbol Formatiu, des que va arribar al Club la temporada 2016/17.

Al seu costat tindrà Moha Moukhliss, que encadena la segona temporada al filial blaugrana després d’arribar el curs passat en el mercat d’hivern. Moha, clau en el mig del camp de l’equip, aporta l’experiència en la categoria als seus 23 anys. El tercer capità serà Pelayo Fernández, que també inicia la segona temporada al filial després d’haver arribat al Club l’estiu del 2019 i aportarà el coneixement a un equip amb moltes cares noves.

Per últim, Marc Vidal completarà l’equip de capitans en la seva primera temporada a l’equip. El porter de Vila-real, de 23 anys, també aportarà anys d’experiència a un vestidor molt jove.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut