Aitana i Giráldez, nominats a millor jugadora i entrenador de la UEFA

Aitana i Giráldez, nominats a millor jugadora i entrenador de la UEFA

Les guanyadores i guanyadors es donaran a conèixer el dijous 31 d'agost durant el sorteig de fase de grups de la Champions

Any per emmarcar a Can Barça. Els reconeixements a jugadores i membres de l'staff tècnic no paren d'arribar, l'últim la nominació d'Aitana Bonmatí com a millor jugadora de la UEFA i la de Jonatan Giráldez com a millor entrenador de la UEFA. La migcampista i el tècnic opten a emportar-se el guardó el pròxim dijous 31 d'agost en la celebració del sorteig de la fase de grups de la Champions.

Aitana, MVP del Mundial i la Champions

La presència de la de Sant Pere de Ribes en el trio de futbolistes que opten a convertir-se en la millor jugadora de la temporada 2022-2023 era indubtable. Aquesta temporada la ribetana ha guanyat a títol col·lectiu la Supercopa d'Espanya, la Lliga, la Copa d'Europa i el Mundial amb la selecció. A més, en aquestes dues darreres competicions va ser designada l'MVP dels tornejos.

En la mateixa categoria també han estat nominades la seva companya al combinat espanyol i autora del gol de la final davant Anglaterra, Olga Carmona i la tercera jugadora és l'australiana Sam Kerr, que ha fet un gran paper també a la cita mundialista.

Dins del top10 de millor jugadores també hi ha més blaugranes: Salma (5), Walsh (7) i Hansen (8)

Jonatan Giráldez, candidat a millor entrenador

Amb la consecució de la Supercopa d'Espanya, la Lliga i la Copa d'Europa era evident que el tècnic blaugrana era un gran candidat per optar a convertir-se en el millor entrenador de la temporada 2022/23 de la UEFA.

El gallec ha estat nominat juntament amb Jorge Vilda (seleccionador espanyol) i Sarina Wiegman (seleccionadora d'Inglaterra).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut