El Barça femení viatja cap a Mèxic

El Barça femení viatja cap a Mèxic

L'expedició blaugrana ha posat rumb al continent americà on estarà del 26 d'agost al 3 de setembre i on disputarà dos amistosos.

Comença el tour del Barça femení a Mèxic. Aquest matí, les blaugranes han posat rumb cap al país centreamericà per a continuar la posada a punt per a la temporada 2023/24. L'expedició blaugrana capitanejada per Xavi Puig, directiu responsable del futbol femení i Elena Fort, vicepresidenta de l'àrea Institucional, ha sortit vora les 11 del matí de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat i està previst que arribi a les 15.06 hores a l'aeroport internacional Ciutat de Mèxic.

2023-08-26_DESPLACAMENTMEXICFCBFEMENI_04

El tour tindrà una durada de poc més d'una setmana, començant aquest dissabte 26 d'agost i retornant el diumenge 3 de setembre. En aquest període, les culers disputaran dos partits amistosos: un duel contra Club América Femenil el 29 d'agost i després viatjaran a Monterrey per disputar el dia 1 de setembre un partit contra el Tigres Femenil.

La convocatòria

Quatre jugadores del primer equip i 11 del filial formen part de la convocatòria d'aquesta gira per Mèxic: Sandra Paños, María León, Jana, Pina, Marta, Graham, Alexia, Patri, Bruna, Oshoala, Brugts, Engen, Gemma, Vicky, Martina, L. Corrales, L. Martret, Txell Font, Caño, N. Bezis, Szymczak, A. Camara, Dragoni, Emma i Judit.

Alexia i María León no han viatjat aquest dissabte amb l'equip, però ho faran aquest diumenge, el 27 d'agost.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut