SD Logroñés - Barça Atlètic: Derrota en l'estrena de la Lliga (1-0)

Tot i dominar el partit, els blaugranes no han pogut materialitzar les ocasions i un gol local a l'inici del partit ha impedit la victòria culer

No ha pogut ser. El Barça Atlètic ha caigut per la mínima a les Gaunas (1-0) en un partit molt disputat contra el SD Logroñés. Els locals s'han avançat a l'ini de la primera part amb un gol de Jordi Escobar que els ha servit per guanyar els tres punts. Malgrat la derrota, els de Rafa Márquez han mostrat un bon nivell al terreny de joc i ja tenen la mirada posada en el següent duel.

S'avança el Logroñés

El partit no ha començat de la millor manera per als blaugranes. Deu minuts després del xiulet inicial, l'equip local s'ha avançat en el marcador. Jordi Escobar, exblaugrana durant la temporada 21/22, ha fet un retall per plantar-se a davant de la porteria de Marc Vidal i amb un xut sec ha perforat la porteria culer (1-0).

En una primera instància, el gol ha estat com una gerra d'aigua freda als barcelonins, però de mica en mica s'han anat reposant. El conjunt de Rafa Márquez ha pres el control de l'esfèrica i uns minuts després del gol ha arribat la primera gran ocasió pel FC Barcelona. Amb delicadesa, Diego Percan ha robat la pilota al defensa i ha intentat marcar de vaselina, però el remat ha sortit uns centímetres per sobre del travesser (min. 21).

Al llarg de la primera meitat han aparegut homes com Aleix Garrido, el Pocho o Pau Víctor que també han buscat el gol, sense premi, abans d'arribar al descans.

El Barça ho intenta, però es queda sense punts

A la represa el partit s'ha entrebancat. El duel ha pres un to més físic, sobretot per part del Logroñés i el joc s'ha anat aturant per faltes i amonestacions. Tot i això, el Barça ha continuat buscant l'empat, i quan encara no feia un quart d'hora que havia començat la segona part, Pau Víctor ha tingut l'ocasió més clara del partit. El migcampista ha enviat una pilota al pal després d'una passada mil·limètrica d'Aleix Garrido (0-1, min. 67)

Malgrat que no han generat tantes jugades clares de gol com a la primera meitat, els blaugranes han continuat buscant l'empat. Ara bé, ni els sis minuts d'afegit han servit al filial culer per trobar el gol i sumar el primer punt a la competició. Finalment, el gol de Jordi Escobar al minut 10 de partit, ha servit al Logroñés per emporta-se el triomf.

LA FITXA

SD Logroñés, 1
Barça Atlètic, 0

SD Logroñés: Iruarrizaga, Jaime Paredes, Javier Murua, Aurtenetxe, Gexan Elosegi, Javi Castellano, Rubio, Jordi Escobar, Toni García (Sergio Arratia, min. 77), Damià Sabater (Eduardo Martínez, min. 77) i Dani Garrido (Óscar Fernández, min. 63)

Barça Atlètic: Marc Vidal, Gerard Martín, Moha, Diego Percan, Aleix Garrido (Darvich, min. 77), Pocho (Unai, min. 65), Pau Víctor, Pelayo, Bernal, Fort (Pau Prim, min. 87) i Álvaro Cortés.

Gols: 1-0, Jordi Escobar (min. 10)

Àrbitre: Francisco Fernández Vidal. Targetes grogues dels locals: Damià, Bernal, Rubio, Iruarrizaga, Óscar Fernández, Arraita, Carmona i Javi Castellano. Dels blaugranes: Pau Víctor i Pelayo