Les dates clau de la Champions 2023/24

Les dates clau de la Champions 2023/24

Poc abans del sorteig de la fase de grups, repassem el calendari de dies clau de la pròxima edició de la Lliga de Campions

El Barça va fer els deures la temporada passada i, com a campió de la Lliga espanyola, serà present en el primer bombo del sorteig de la fase de grups de la Champions 2023/24. Aquest dijous, a Mònaco, els culers sabran els seus tres primers rivals, però com que volen que el camí en aquesta edició sigui millor i més llarg que en les dues anteriors, repassem les dates clau de la màxima competició continental per a aquesta temporada.

La fase de grups, abans d'acabar el 2023

La primera és aquest mateix 31 d'agost, amb l'esmentat sorteig de la fase de grups. Un cop formats els vuit grups, la primera jornada començarà el 19 de setembre i s'allargarà fins a la sisena i última, que tindrà lloc el 12 i 13 de desembre. Si tot va bé per als interessos blaugrana encara s'haurà d'estar pendent del dia 18 de desembre, per a quan està programat el sorteig dels vuitens de final.

Una eliminatòria que ja es jugarà el 2024. Els partits d'anada es disputaran el 13/14 i el 20/21 de febrer, mentre que els de tornada ja seran al març, concretament el 5/6 i el 12/13. Si el Barça es classifica entre els vuit millors equips, formarà part del sorteig del 15 de març, que forma els emparellaments dels quarts de final i defineix el camí fins a la final.

L'1 de juny del 2024, la gran final

Pel que fa a aquests quarts de final, les eliminatòries es jugaran entre el 9/10 d'abril i el 16/17 del mateix mes, abans de passar a les semifinals que atorgaran les dues places del partit més esperat per a tothom. L'anada de les semifinals es disputarà entre el 30 abril/1 maig i la tornada, la setmana següent, és a dir, el 7 i 8 de maig.

I, ara sí, els dos últims equips vius en la competició es veuran les cares a la gran final d'aquesta Champions que es jugarà el dissabte 1 de juny del 2024 a l'estadi de Wembley, a Londres, on s'alçarà el successor del Manchester City, vigent campió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut