Les jugadores a l’estada d’Encamp

Les jugadores a l’estada d’Encamp

El Barça CBS treballa amb 12 jugadores a terres andorranes

Isaac Fernández té a la seva disposició a 12 jugadores, per treballar en aquest inici de temporada, durant l’estada d’Encamp. Joves i veteranes, clàssiques i noves incorporacions formen part del planter que actualment, té el Barça CBS a Encamp.

Des de Polònia arriba Julia Drop, una directora de joc de 28 anys, internacional absoluta i arriba a Catalunya des del Wroclaw. En posicions exteriors l’acompanya la croata Karla Erjavec, que amb 24 anys prové de la Universitat de Miami Hurricanes.

Des de Florida també arriben dues jugadors més. Una, amb passat ja blaugrana, la pivot Lola Pendande que ha estat les quatre darreres temporades als EEUU i ara torna a Barcelona, amb la medalla d’argent del passat europeu de seleccions al coll i amb la companyia de Destiny Harden, una aler escollida en el lloc 27 del Draft de la WNBA i que aportarà anotació i talent físic.

Lucia Navarro, sorgida de les categories de formació del Barça CBS i una experimentada Jolene Anderson, completen les posicions exteriors.

Medallistes i experiència

Companya de Lola Pendande, a la selecció absoluta, la pivot Paula Ginzo retorna a Catalunya desprès d’haver format part, anys enrere, de l’equip Segle XXI. Ginzo, medallista a l’Europeu com Pendande, viurà la primera temporada com a blaugrana.

La montenegrina Kika Rakovic continuarà lluint la seva versatilitat amb la samarreta del Barça CBS i sota del cèrcol tindrà a una altra jove jugadora sorgida del formatiu blaugrana com és la pivot Carol Guerrero.

La jugadora vinculada que està treballant amb l’equip a Encamp és Irene Broncano, que amb 19 anys, combinarà el primer equip amb el Lima Horta de Liga Challenge. A més dues jugadores de categoria júnior, Carla Subirats i Martina Muñoz, han arribat a la part final de l’estada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut