Barça CBS – Cadí La Seu (92-89): Excel·lents sensacions

Triomf de les blaugranes, en el primer partit de pretemporada

Amb pocs dies d’entrenament I amb la càrrega pròpia de la pretemporada les d’Isaac Fernández van mostrar una gran nivell, en el primer amistós de la pretemporada a Encamp. Les blaugranes van anar progressant, al llarg del partit per obtenir un bon triomf, per començar aquesta pretemporada

Progressant en el segon quart

En el primer quart, Cadí La Seu va iniciar el partit amb més ritme de joc i amb més encert ofensiu per distanciar-se 6 a 14 en el minut 7. El Barça CBS movia la banqueta per incrementar el seu ritme de joc, però es trobava un Cadí La Seu més rodat, que s’emportava el quart per 12 a 21.

Les pèrdues castigaven al Barça CBS, en l’inici del 2n quart tot i que l’equip començava a demostrar els primer detalls del treball ofensiu en el joc estàtic, amb bon equilibri entre el joc interior i exterior. La diferencia s’estabilitzava fruit de la millora ofensiva i defensiva de les blaugranes 37 a 42, en el descans.

Gran nivell blaugrana

Bona sortida del Barça CBS en el tercer quart. Un rebot ofensiu de Destiny Harden situava a les blaugranes per primera vegada per davant en el marcador, 47-45, en el minut 4. Amb les rotacions que Isaac Fernández feia, l’equip es mostrava més fresc i a l’equador del quart dominaven per 51 a 48.

La igualtat en el marcador era com es seguia desenvolupant el quart, amb una Jolene Anderson encertada en el tir exterior. Isaac Fernández feia debutar a la jugadora júnior Martina Muñoz i el quart es tancava amb un punt per sota (57-58).

El tir exterior del Barça CBS funcionava i un triple de ‘Kika’ Rakovic posava la màxima diferència blaugrana, 70 a 64, a manca de 6 i mig per a la fi del partit

S’entraven en els darrers 3 minuts dominant les blaugranes per 5 punts, desprès d’una acció de 2 més ú de Rakovic.  Cadi La Seu ho intentava però de la dinàmica del joc era blaugrana i les de Fernández es van emportar el primer dels molts derbis que es jugaran amb Cadí La Seu. També va debutar Carla Subirats de l’equip júnior.

La fitxa del partit

Barça CBS: Rakovic (17), Anderson (19), Drop (-),Navarro (8) i Ginzo (10) -5 inicial- Harden (9), Erjavec (7),Guerrero (8),Broncano (), Pendande (14), Muñoz () i  Subirats  ()

Parcials: 12-21, 37-42, 57-58 i 92-89.

Àrbitres: Zamora, Panés i Paredes