Un mes de Lliga i de debut a la Champions

Un mes de Lliga i de debut a la Champions

Els blaugranes disputaran un total de cinc duels al setembre, quatre compromisos de competició domèstica i un de Copa d’Europa

Acabar l’estiu de la millor manera possible i començar la tardor amb bon peu. Aquest és l’objectiu dels blaugranes del setembre. Un mes on el conjunt de Xavi Hernández haurà de fer front a quatre exigents duels de Lliga i el primer partit de fase de grup de la Champions.

Dos com a local i dos de visitant

Tot i haver-hi una setmana d’aturada per seleccions, la competició domèstica segueix a bon ritme. En el mes de setembre, els blaugranes hauran de disputar quatre compromisos de Lliga. El primer serà aquest diumenge contra l’Osasuna a les 21.00 hores. Pel següent haurem d’esperar tretze dies, ja que el cap de setmana del 9 i 10 de setembre hi ha compromisos internacionals. Per tant, el segon duel que disputaran els culers és el del dia 16 contra el Betis, el que suposarà el segon partit en l’Estadi Olímpic.

El tercer partit serà la setmana següent, també a casa contra el Celta en un partit el qual encara no s'ha definit ni dia ni l’horari. I finalment, el mes lliguer posarà punt final amb el Mallorca – Barça el darrer cap de setmana de setembre.

Torna la competició reina

Entre els dos duels que es disputaran en l’Estadi Olímpic Lluís Company, hi haurà un partit intersetmanal: el duel de Champions entre FC Barcelona i l'Antwerp . El pròxim 19 de setembre el conjunt de Xavi Hernández debutarà en competició europea en el Estadi Olímpic contra l’equip belga a les 21.00 hores.

3200x2000-calendar-first_team-SET-EN

Serà la 34a edició dels blaugranes en la Champions League. Una participació que pretén ser longeva, però que per ser-ho haurà de vèncer en primera instància els seus rivals de la fase de grups. Una ronda que els blaugranes no han superat les dues últimes temporades i que si en el curs d’enguany volen aconseguir la classificació hauran de guanyar els tres equips del seu grup: el Porto, el Xakhtar i l'Antwerp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut