Aparcament per a Penyes a Montjuïc

Aparcament per a Penyes a Montjuïc

Les Penyes oficials del FC Barcelona podeu demanar un passi d’aparcament gratuït per aparcar a prop de l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Les penyes oficials del FC Barcelona podeu disposar d’una plaça d’aparcament per als partits que se celebren a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. Per sol·licitar-la, haureu de demanar-ho amb antelació mitjançant aquest formulari:

Quan ho heu de demanar?

Per als partits que se celebren durant el cap de setmana, aquesta petició l’haureu de realitzar com a molt tard el divendres d’aquella mateixa setmana abans de les 08:00 hores. D’altra banda, per a aquells partits que tinguin lloc entre setmana, la petició l’haureu de fer abans de les 08:00 hores del dilluns de la setmana del partit. Una vegada confirmat, les penyes rebreu per correu electrònic la vostra credencial de pàrquing, dins de les 48 hores precedents a la disputa del matx.

Com demanar pàrquing per a un partit?

Les penyes que necessiteu un passi d’aparcament haureu d’emplenar el formulari online en què us demanaran detalls logístics, com ara la matrícula de l’autocar. Rebreu el passi al vostre correu electrònic i l’haureu d’imprimir en format A4 per tal de poder accedir al pàrquing.

Recordeu que aquest és un servei exclusiu per a les penyes oficials del FC Barcelona que assisteixin al partit i que s’ha de demanar per a cada matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut