Confirmats els horaris del mes de setembre

Confirmats els horaris del mes de setembre

Els blaugranes ja saben quan jugaran tots els partits d'aquest mes de la Lliga

El FC Barcelona ja sap els horaris de Lliga per a tot el mes de setembre. Uns 30 dies en què els blaugranes disputaran fins a cinc partits més, a banda del que van jugar el 3 de setembre davant l'Osasuna a El Sadar (1-2). I en què, a més de la Lliga, els de Xavi tindran marcat amb vermell l'estrena a la Champions League.

Tres partits a casa en una setmana

Els blaugranes tornaran a l'acció, després de l'aturada de seleccions, el dissabte 16 de setembre, a les 21.00 h, davant el Betis a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. El mateix estadi acollirà, només tres dies després, la primera jornada de la fase de grups de la Champions davant l'Anvers, el dimarts 19, a les 21.00 h, en el que serà el primer partit d'aquesta competició disputat a l'Estadi Olímpic del Barça.

Després de l'estrena en competició europea, els blaugranes rebran el dissabte 23 el Celta de Vigo en la setena jornada de Lliga. El partit es disputarà a les 18.30 h.

Dos partits més per tancar el mes

Abans d'acabar el mes de setembre, els blaugranes viatjaran a Palma per enfrontar-se al Mallorca, en una jornada entre setmana, el dimarts 26. Mallorquins i catalans es veuran les cares a Son Moix a les 21.30h.

I, finalment, el Barça rebrà a l'Estadi Olímpic el Sevilla el divendres 29 de setembre, a les 21.00 h, acabant el mes amb un duel de màxim nivell a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut