Rècord blaugrana a la Pilota d’Or

Rècord blaugrana a la Pilota d’Or

El Barça femení té fins a sis jugadores per primer cop nominades al trofeu individual superant les dades del 2022 i del 2021

El FC Barcelona tindrà fins a 12 jugadors i jugadores nominats als premis de la Gala de la Pilota d’Or que entregarà France Football el proper dilluns 30 d’octubre. Entre ells, Gündogan i Lewandowski podran optar a la Pilota d’Or, Gavi, Pedri i Balde al Trofeu Kopa i Ter Stegen al Trofeu Yashin. Però les que destaquen, són les sis jugadores del Barça femení nominades a la Pilota d’Or, ja que és un rècord a la història del Club.

Mapi Leon, Aitana Bonmatí, Patri Guijarro, Salma Paralluelo, Fridolina Rolfö i Asisat Oshoala són les sis blaugranes que lluitaran pel guardó individual, més jugadores que qualsevol altre equip femení. Totes elles són campiones d’Europa i a més, Aitana Bonmatí i Salma Paralluelo han guanyat el Mundial amb la selecció espanyola.

Superen les cinc del 2022 i 2021

Aquesta edició de la Pilota d’Or, fins a sis jugadores del Barça estan nominades el trofeu. És la primera vegada a la història de la secció femenina que s’arriba a aquesta xifra. Fins ara, el màxim que havia aconseguit el Barça eren cinc, els anys 2022 i 2021

Al 2022 el Barça femení va ser subcampió de la Champions, a més d’emportar-se la Lliga, la Copa de la Reina i la Supercopa d’Espanya. Aquell any, fins a cinc blaugranes van estar nominades a la Pilota d’Or, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Fridolina Rolfö, Asisat Oshoala i Lucy Bronze. La guanyadora d’aquella edició va ser Alexia Putellas.

photo_5940393332255603152_y
Alexia Putellas, 2022 | FOTO: GERMÁN PARGA

La de Mollet del Vallès també va ser la guanyadora de l’any anterior, on el Barça va tornar a sumar cinc nominades. Alexia Putellas, Sandra Paños, Lieke Martens, Jennifer Hermoso i Irene Paredes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut