Ambició màxima dels nous fitxatges del Barça de bàsquet

Ambició màxima dels nous fitxatges del Barça de bàsquet

Jabari Parker, Willy Hernangómez, Joel Parra i Darío Brizuela s'han mostrat il·lusionats en la seva presentació oficial com a blaugranes

El Barça de bàsquet ha arrencat la temporada 2023/24 amb un títol, la Lliga Catalana, obrint així un curs il·lusionant d'una manera immillorable. Durant els dos partits que els culers van guanyar per endur-se el trofeu es va poder veure el debut dels quatre nous fitxatges, que avui han viscut la seva presentació oficial i en societat amb la seva nova samarreta.

Jabari Parker, Willy Hernangómez, Joel Parra i Darío Brizuela han estat presentats a l'Auditori 1899, i han expressat les seves sensacions després de viure els seus primers dies de blaugrana. Abans, però, el president Joan Laporta els ha donat la benvinguda afirmant que "estem molt il·lusionats. Vull agrair el vostre compromís per venir al Barça. Estem en un moment de canvi, i juntament amb el nou entrenador (Roger Grimau) il·lustreu aquest canvi que s'està fent."

La benvinguda dels presidents Laporta i Cubells

A més, Laporta ha remarcat que "fem un esforç titànic per tenir un bàsquet competitiu. Volem seccions competitives i sostenibles. La reducció del dèficit del bàsquet a la meitat i l'increment dels ingressos ens està ajudant moltíssim i em sento orgullós d'això."

També s'ha expressat en una línia semblant Josep Cubells, president del Barça de bàsquet, que ha volgut posar en valor les ganes de tots quatre jugadors per ser del Barça. Des d'una segona elecció del draft de l'NBA com Jabari Parker, a un Willy Hernangómez a qui veu com "un jugador insígnia. Seràs dels pivots que fan època al Barça", ha assegurat.

Sense oblidar-se d'un Joel Parra a qui ha definit com "un jugador estratègic per al Club" i de Darío Brizuela, que va dir que "jo per ser del Barça vaig caminant des de Màlaga", Cubells ha acabat la seva intervenció per donar pas als protagonistes.

Jabari Parker, a buscar la redempció amb si mateix

L'exjugador dels Atlanta Hawks o els Milwaukee Bucks, entre d'altres, ha explicat que vol "contribuir a guanyar. Sé que la gent em respecta i volen veure'm, i amb la meva intensitat i el meu coneixement també vull posar les coses fàcils als meus companys.

En la seva primera experiència fora de l'NBA, i després de diverses lesions, Parker ha recordat que "quan vaig parlar amb el Barça i vaig entendre la història i tot el que suposa aquest club no vaig dubtar. No tinc més temps per esperar, ja he esperat prou i vinc a fer coses grans".

Willy Hernangómez, encantat amb el Barça i amb Barcelona

El pivot espanyol també ha abandonat la Lliga nord-americana amb un pensament clar. "Buscava un lloc per poder ser feliç. Des del dia 1 m'han demostrat afecte i que podia formar part d'aquest equip. No he tingut cap dubte. Sabia que venia a un grandíssim club i que estaria molt bé i ho estic, súper a gust i molt adaptat. Quan vaig a compra o a posar gasolina noto la il·lusió de la gent, i això t'omple per fer una gran temporada."

Sobre el retrobament d'aquest mateix cap de setmana amb el Reial Madrid, el seu exequip i rival blaugrana en les semifinals de la Supercopa d'Espanya, ha estat contundent. "Al Reial Madrid el veig com un rival i hi deixaré la pell en cada partit."

Joel Parra, preparat per fer un pas més

Va ser el primer fitxatge del nou Barça, i l'ex de la Penya aportarà "molta energia i espero connectar molt bé amb l'afició. Portem pocs dies, però estic molt content. Sembla que ja faci cinc anys que juguem junts, i estic molt feliç de ser aquí. Volia venir i fer un pas més. Un sempre vol estar amb els millors i jugar contra els millors."

Sobre la decisió de deixar el Joventut de Badalona, Parra ha afirmat que "he estat 18 anys a la Penya i m'han ajudat a créixer com a jugador i com a persona. Sempre els estaré agraït, però estic content de ser on volia ser.

Darío Brizuela vol posar-se a prova contra els millors

La Mamba Basca afronta un salt important com serà el de mesurar les seves forces a l'Eurolliga, i argumentava que "no l'he pogut jugar encara i sempre ho he perseguit. Tinc moltes ganes de veure el nivell real i veure si estic preparat."

Sobre l'arribada a Can Barça ha indicat que "espero seguir guanyant títols aquí. Et facilita molt les coses quan arribes a un club nou i coneixes gent des de fa anys. Però, a més, la resta de companys ens ho posen tot molt fàcil. Volem guanyar-ho tot i tenim plantilla per fer-ho."

Tota una declaració d'intencions d'un equip ambiciós, que vol fer somiar el barcelonisme amb les fites més grans de totes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut