Vicky, Martina, Corrales i Dragoni, les joves que potencien el Barça

Vicky, Martina, Corrales i Dragoni, les joves que potencien el Barça

Les quatre jugadores, amb fitxa del Barça B, formen part de la dinàmica del primer equip

El Barça Femení compta aquesta temporada amb quatre joves jugadores que formen part del dia a dia dels entrenaments de Jonatan Giráldez. I és que el preparador gallec té quatre jugadores de gran nivell entrenant-se amb el primer equip.

Totes elles tenen fitxa del Barça B i, quan l’activitat ho permet, també disputen minuts i partits amb el segon equip, que el curs passat va guanyar la Primera Federació i aquesta temporada ha començat la competició amb un triomf i una derrota.

Els perfils

Vicky López, amb el dorsal 30, ja sap què és estar a cavall del primer i del segon equip. El curs passat ella era l’única jugadora en aquesta dinàmica i va acabar disputant un total de 13 partits amb el primer equip en totes les competicions. La madrilenya, de 17 anys, és una migcampista amb arribada de gran talent.

Martina Fernández, de 18 anys i natural de l’Empordà, lluirà el dorsal 34 amb el primer equip. La defensa central va debutar el curs 2021/22, jugant un partit, i la temporada 2022/23 va disputar tres enfrontaments més com a blaugrana. És un bastió defensiu.

Pel que fa a Lucía Corrales, de 17 anys i que jugarà amb el dorsal 40, la lateral esquerre té una gran vocació ofensiva amb gran recorregut en atac i també ja sap què és jugar amb el primer equip. El curs passat va disputar un total de 2 partits de Lliga amb el primer equip.

Finalment, Giulia Dragoni també formarà part de la dinàmica de Giráldez. Dragoni, de 16 anys i que tindrà el dorsal 26, és internacional absoluta amb la selecció italiana i ja va disputar el Mundial del 2023. La migcampista encara no ha debutat en partit oficial amb el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut