Barça 11-2 Calafell: Vendaval ofensiu i a la final

Barça 11-2 Calafell: Vendaval ofensiu i a la final

El Barça ha destapat el pot de les essències contra el Calafell i ha tret tots els seus recursos ofensius en una gran golejada a les semifinals de la Supercopa / Foto: Alba Tarrés / ACHP

El Barça ha aconseguit classificar-se per a la final de la Supercopa d'Espanya després d'una exhibició ofensiva contra el Calafell (11-2). Amb un gran encert de tots els blaugrana, els d'Edu Castro han tingut un partit plàcid i aquest mateix diumenge lluitaran pel títol al Pavelló Olímpic de Reus.

Semifinal encarrilada des del principi

Els culers, amb l'orgull tocat després de perdre la final de la Lliga Catalana pocs dies abans, han sortit més que endollats al partit, en un mode piconador que ràpidament ha desnivellat el marcador i ha començat a pintar la semifinal de blaugrana.

I la cosa ha anat de doblets, almenys al principi. Primer ha arribat el de l'insaciable Joao Rodrigues, definint al primer toc una assistència d'Alabart (1-0, min. 6) i amb una mitja volta que ha sorprès Gerard Camps (2-0, min. 9). Després del portuguès ha agafat el relleu Pau Bargalló.

Partit decidit abans del descans

Amb un xut creuat de cullera ha inaugurat el seu compte particular (3-0, min. 13) i vint segons després, ha penjat una bola que hauria pogut desviar Sergi Llorca però que ha significat la seva segona diana (4-0, min. 14). Tot i l'àmplia diferència, els d'Edu Castro no han abaixat el ritme i han seguit perforant la xarxa calafellenca.

mini_joao rodrigues
Foto: Alba Tarrés / ACHP

Foto: Alba Tarrés / ACHP

I ho ha fet amb dues jugades de molta qualitat des de darrere de la porteria. En primer lloc, el capità Sergi Panadero ha fet pujar la maneta (5-0, min. 17) i Alabart, de la mateixa forma, ha fet l'últim gol abans del descans (6-0, min. 21).

A la represa, el Calafell ha estat capaç de començar marcant amb un xut creuat d'Arnau Xaus (6-1, min. 27), però els blaugrana no han tardat a respondre amb el hat-trick de Pau Bargalló (7-1, min. 29). Encara quedava temps per veure més gols, i han arribat per totes dues bandes.

Festa completa amb múltiples golejadors

Xavi Barroso ha trobat el seu aprofitant el refús en un xut de Bargalló (8-1, min. 33) i per part del Calafell, Sergi Miras ha anotat (8-2, min.36) amb un xut desviat lleugerament pel debutant Eloi Cervera, que ha viscut els seus primers minuts amb el primer equip blaugrana.

El ritme, lògicament, ha baixat amb el pas dels minuts d'una semifinal que portava temps sentenciada, però això no ha impedit veure tres gols més. Xavi Barroso no ha desaprofitat el regal del jove Eloi Cervera (9-2, min. 47), abans que Sergi Llorca marqués dos gols en els instants finalíssims.

mini_hoquei gol
Foto: Alba Tarrés / ACHP

Foto: Alba Tarrés / ACHP

Després de fallar una falta directa, s'ha redimit amb dues grans dianes. Una gran jugada individual, amb túnel inclòs al seu marcador (10-2, min. 48) i després, amb una altra assistència de Cervera (11-2, min. 50) per tancar l'exhibició ofensiva blaugrana.

A la defensa del títol

I amb aquest marcador s'ha segellat la classificació del Barça per a la final, on defensarà el títol aconseguit la passada temporada contra el vencedor del partit entre el Reus Deportiu i el Liceo. En tot cas, la final, que també es disputarà a Reus, es juga aquest mateix diumenge a partir de les 12.30h.

 

Fitxa del partit

Barça: 11
Calafell: 2

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Marc Grau i Joao Rodrigues - cinc inicial - Sergi Panadero, Xavi Barroso, Sergi Llorca, Eloi Cervera..

Calafell: Gerard Camps, Joan Pascual, Arnau Xaus, Jordi Ferrer i Sergi Miras - cinc inicial - Borja Espinosa, Uri Vives, Jepi Selva, Carles Domènech.

Gols: 1-0, Joao Rodrigues (min. 6); 2-0, Joao Rodrigues (min. 9); 3-0, Pau Bargalló (min. 13); 4-0, Pau Bargalló (min. 14); 5-0, Sergi Panadero (min. 17); 6-0, Ignacio Alabart; 6-1, Arnau Xaus (min. 27); 7-1, Pau Bargalló (min. 29); 8-1, Xavi Barroso (min. 33); 8-2, Sergi Miras (min. 36); 9-2, Xavi Barroso (min. 47); 10-2, Sergi Llorca (min. 48); 11-2, Sergi Llorca (min. 49).

Àrbitres: Iván González González i Rubén Fernández García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut