Barça 41-24 Torrelavega: Victòria i setmana completa

Els homes de Carlos Ortega superen el Torrelavega al Palau Blaugrana amb una gran segona part

El FC Barcelona suma una nova victòria al Palau Blaugrana davant el BM Torrelavega (41-24) i completa una setmana rodona després de superar el Magdeburg (32-20) en competició europea. Els homes de Carlos Ortega han fet una gran segona part per emportar-se una nova victòria a la competició domèstica. Els més destacats del conjunt culer han estat Richardson amb 7 gols i Blaz Janc, amb 6.

Els visitants es resisteixen

El matx ha arrencat amb un Barça molt actiu en defensa, dificultant els atacs visitants i amb un Gonzalo en estat de gràcia que ha aturat tres llançaments als primers compassos del partit. D'altra banda, els blaugranes, llançats en atac, movent bé la pilota i trobant a la perfecció Ariño a l'extrem han obligat el tècnic del Torrelavega a frenar el partit amb el 7-2 al marcador.

Després del primer parcial blaugrana, ha arribat la resposta visitant. Amb dos contraatacs consecutius i trobant els buits a la defensa culer, el Torrelavega ha tornat a entrar al partit, posant el 9-8 al minut 16 de partit. A més, el canvi a la porteria visitant també ha funcionat, Carlos Calle ha blindat els pals frenant així l'anotació del Barça. Però la qualitat individual dels homes de Carlos Ortega, especialment de Richardson i del jove Petar Cikusa, han mantingut els blaugranes sempre per davant en el marcador.

El Barça colpeja abans del descans

Un altre cop, el Barça ha tornat a posar una marxa més gràcies a la defensa i corrent bé al contraatac a través de Janc i Ariño, els homes més inspirats del conjunt culer amb sis i cinc gols cadascun. D'aquesta manera, el Barça ha tornat a posar distància abans del pas pels vestidors (22-15).

A la represa, el guió no ha canviat i el Barça ha seguit colpejant la porteria càntabra. Un gran inici de Hampus Wanne i de Gonzalo Pérez de Vargas, que també ha sumat un gol a la casella, han posat el còmode avantatge de deu gols favorable als culers. Des d'aquest moment, el Barça ha aconseguit mostrar la millor versió amb un joc ràpid i molta mobilitat, sumat a un Richardson encès tant en joc com des dels 7 metres.

Un Barça molt superior i amb una gran defensa, que només ha encaixat cinc gols als primers 20 minuts de la segona part, ha aconseguit un avantatge de 17 gols i ha permès a Carlos Ortega repartir minuts entre els més joves. Amb aquesta victòria, els blaugranes sumen la tercera a la Lliga Plenitude i encaren ja el partit de dijous que ve al camp del FC Porto a la Champions.

Fitxa del partit

Barça: 41
Torrelavega: 24

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (1), Pol Valera (3), Jonathan Carlsbogard (1), Jaime Gallego (1), Emil Nielsen (-), Aitor Ariño (5), Hampus Wanne (5), Blaz Janc (6), Tim N'Guessan (3), Aleix Gómez (2), Thiagus Petrus (-), Djordje Cikusa (5), Haniel Langaro (1), Melvyn Richardson (7), Petar Cikusa (1) y Javi Rodríguez (-)

Bathco BM Torrelavega: Jokin Aja (4), Alonso Moreno (5), Álex Rubiño (3), Carlos Gómez (2), Carlos Calle (-), Borja Lombilla (0), Isidoro Martínez (1), Pablo Paredes (4), Facundo Cangiani (2), Marko Jurjovic (2), Oswaldo Maestro Dos Santos (-), Mikolaj Czaplinski (1), Mile Miluskovic  y Diego Gándara (-).

Parcials: 3-0, 7-3, 9-6. 10-8, 14-11, 22-15/ descans / 24-16, 27-17, 31-19, 33, 26, 36-20, 41-24

Arbitres: Alberto Macías de Paz y Ernesto Ruíz Vergara