Tarazona - Barça Atlètic: Primera victòria a domicili (0-2)

El doblet de Pau Víctor ha servit els blaugranes per sumar els tres primer punts lluny de l'Estadi Johan Cruyff

Primers tres punts fora de casa. Els blaugranes han derrotat al Tarazona (0-2) en un duel entrebancat i dur que ha acabat amb victòria blaugrana gràcies al doblet de Pau Víctor. Després del triomf, el conjunt de Rafa Márquez suma 7 punts a la classificació i s'enfila fins a la vuitena plaça de la taula.

S'imposen als sotracs

El duel ha començat amb moltes imprecisions per part dels dos equips. Els blaugranes han sortit amb un pla de partit fidels al seu estil per aconseguir els primers tres punts fora de casa, però immediatament s'ha trobat un Tarazona decidit a fer la guitza als culers. Els locals han planejat un partit més aviat travat i dur defensivament que ha acabat costant tres amonestacions en poc més de 20 minuts pel conjunt de Tudela.

Els locals han exhibit un futbol molt dur, sobretot als primers minuts del duel, cosa que no ha permès al conjunt blaugrana desplegar el seu joc, però tot i els entrebancs, l'equip de Rafa Márquez ha estat el dominador del duel. Malgrat les poques ocasions i les poques rematades a porteria, a les acaballes de la primera part el Barça ha trobat la porteria rival. Al minut 42, Pau Víctor ha rematat de cap amb potència una centrada per la dreta del Pocho Román que ha avançat als blaugranes en el marcador (0-1).

Malgrat només aconseguir tres rematades en tota la primera meitat, inclosa la del gol i el ritme travat de partit, els barcelonins han aconseguit marxar al descans per davant en el resultat.

Sentencien els primers tres punts lluny del Johan

Lluny de calmar-se, el duel a la represa encara ha pujat més les revolucions. L'inici de la segona meitat ha estat un festival de targetes grogues i això ha beneficiat al conjunt local que ha aconseguit prendre en alguns moments el domini del tempo.

Al minut 70, el conjunt dirigit per Rafa Márquez ha vist com li expulsaven a Faye per veure la segona targeta groga. El senegalès ha vist la primera a l'inici de la segona meitat per una jugada on arriba tard, i la segona per frenar un contracop.

Amb un menys, i l'empenta del Tarazona, el Barça Atlètic s'ha hagut de fer fort. El tècnic blaugrana ha optat per mantenir dos davanters i assegurar la línia defensiva amb quatre jugadors.

Els minuts anaven passant i cada vegada estava més a prop la victòria blaugrana, però no ha estat fins al minut 89 quan els blaugranes han respirat tranquil. Novament, Pau Víctor ha marcat per posar el 2-0 i donar els primers tres punts fora de casa.

FITXA DEL PARTIT

Tarazona, 0
Barça, 2

Tarazona: Azón, Pedreño, Trilles (San Emeterio, min. 76), Amoah, Kortazar, Carlos Javier (Mounir, min. 45), Manu Cocca (Álex Gil, min. 45), Keita, Areso (Guiu, min. 79), Cubillas, Pichín Yoel Ramírez (Fer Cano, min. 36)

Barça: Astralaga, Gerard Martín, Casadó, Moha (Pau Prim, min. 92), Percan (Cuéllar, min. 83), Mikayil, Pocho (Sergi Dominguez, min 73), Pau Víctor, Unai (Trilli, min. 83), Cubarsí, Fort

Gols: 0-1, Pau Víctor (min. 42), 0-2, Paú Víctor (min. 89)

Àrbitres: Palencia Caballero. Targeta groga pels locals Trilles, Cocca, Carlos Javier i pels blaugranes Moha, Casadó. Targeta vermella per Pichín i doble groga per Faye.