Fermín s’estrena com a golejador culer

El ‘32’ blaugrana ha marcat en el minut 75 el gol que suposava el 2-2 definitiu a Son Moix

Mallorca ha viscut l’estrena de Fermín López com a golejador culer en un partit oficial. L’andalús, de 20 anys, ha marcat la diana que ha suposat el 2-2 a Son Moix després d’una gran jugada col·lectiva. El 32 blaugrana, que ja havia fet un gran gol en el Clàssic disputat a Dallas aquest estiu, ha signat a Mallorca la seva primera diana de caràcter oficial. Ha valgut un punt.

Fermín López duia 11 minuts sobre la gespa quan ha marcat. Ha entrat en el 64 en el lloc d’Oriol Romeu i en el mateix moment que Lamine Yamal, amb qui s’ha associat en la jugada del 2-2.

Un revulsiu amb gol

Que Fermín López té el gol a la sang és quelcom que ja va quedar demostrat la temporada passada. Cedit al Linares de la 1a RFEF, va destapar-se com un autèntic perill prop de l’àrea rival, amb 12 gols i quatre assistències. L’exhibició de Dallas -també va repartir una assistència de gol- i el seu inici de temporada prometen més moments com el viscut aquest dimarts a Mallorca.