Xavi:

Xavi: "Hem deixat escapar dos punts per errors nostres"

El tècnic blaugrana ha lamentat un empat que dona un punt "insuficient" i que dificulta mantenir el lideratge de la Lliga

Xavi Hernández ha qualificat de "punt insuficient" l'empat aconseguit contra el Mallorca. Els blaugranes s'han trobat un partit difícil i entrebancat i això ha condicionat el joc dels culers. L'entrenador terrassenc ha reconegut que la responsabilitat recau en dos errors claus que han facilitat les coses als balears per marcar els gols. L'egarenc avisa que "cal fer autocrítica i començar a treballar de nou per al partit de divendres".

Els errors, la clau de l'empat

Xavi Hernández ha fet molt èmfasi en la concessió d'errors. Segons el míster, "s'han deixat escapar dos punts per dos errors. S'ha concedit massa, amb equivocacions molt impròpies". Malgrat les imprecisions, el conjunt blaugrana ha tingut ocasions que li han permès empatar el partit dues vegades i fins i tot se'n podria haver tret alguna cosa més."Hem tingut ocasions, però hem hagut de remar massa. Amb el que hem generat, normalment es guanya, però dues errades nostres ens eviten el triomf".

Una de les claus de l'empat ha estat la precipitació. "El Mallorca deixava espai per jugar a l'esquena del defensa i això ha provocat falta de paciència que ha passat factura, ha confessat el tècnic.

Els canvis

El tècnic egarenc ha reconegut que els canvis han anat bé a l'equip. Han aportat aire fresc, sobretot "l'entrada de Lamine i Fermín que ha donat solucions". De fet, l'entrenador ha elogiat el duel de Lamine Yamal: "Ha jugat molt bé. És diferencial i ens ha generat molt. És tan jove que volem anar amb compte, ja és madur, però volem anar a poc a poc".

També ha tingut unes paraules per a l'altra perla de la Masia, que, a més, s'ha estrenat com a golejador en competició oficial: "Fermín és un futbolista amb qualitats, gol i ganes de fer-ho bé. El seu gol ens ha donat un punt. Ens pot ajudar molt".

Divendres, el Sevilla

La Lliga no s'atura, i d'això n'és molt conscient Xavi Hernández, que pretén "continuar treballant perquè divendres s'enfronten a casa contra el Sevilla".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut