El calendari exigent del mes d'octubre

El calendari exigent del mes d'octubre

El conjunt blaugrana afronta un mes d'octubre clau, amb dos partits de Champions, una aturada de seleccions i el primer Clàssic oficial

El FC Barcelona afronta un exigent mes d'octubre ple de partits, amb una aturada de seleccions pel mig i un Clàssic de Lliga, a més de dos partits de Champions. En total, els homes de Xavi Hernández tenen programats cinc partits en aquest proper mes i els culers buscaran seguir collint victòries.

Per començar, el Barça arrencarà aquest mes d'octubre visitant l'Estadi do Dragão per enfrontar-se al Porto en el segon partit de la Champions League. Després de la golejada en el debut europeu contra l'Antwerp, els blaugranes buscaran tornar a mostrar la seva millor versió dimecres que ve 4 d'octubre, a les 21.00 hores, a Portugal.

Aquella mateixa setmana, el conjunt dirigit per Xavi Hernández tornarà a jugar lluny de casa, aquesta vegada davant el Granada en la novena jornada de la competició domèstica. El matx es disputarà el proper diumenge 8 d'octubre a l'Estadi Los Cármenes, a les 21.00 hores.

Després del duel a Granada arriba l'aturada de seleccions, que serà del 12 al 17 d'octubre, i alguns dels jugadors disputaran amb els combinats nacionals les diferents classificatòries.

En la tornada de les seleccions respectives, els culers encadenaran tres enfrontaments consecutius com a locals. Primer tornarà la Lliga a Montjuïc per rebre l'Athletic Club a la Jornada 10. El partit serà el diumenge 22 d'octubre, a les 21.00 hores.

Només tres dies després, el Barça se cita amb la Champions de nou a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Serà el torn de veure's les cares contra el Xakhtar el dimecres 25 d'octubre, a les 21.00 hores, en el tercer duel de la fase de grups.

I, per tancar el frenètic mes d'octubre, no hi ha millor manera de fer-ho que amb un Clàssic contra el Reial Madrid. El dissabte 28 d'octubre, a les 16.15 hores, tindrà lloc la gran cita, al primer Clàssic oficial de la temporada corresponent a la Jornada 11 de la competició domèstica.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut