Una altra aturada internacional amb molta representació culer

Una altra aturada internacional amb molta representació culer

Àmplia representació blaugrana en la propera aturada internacional, que provocarà que el cap de setmana vinent no hi hagi lliga

Nova aturada per a les finestres de partits internacionals, que comptarà amb una àmplia presència de futbolistes blaugrana, com és habitual, amb partits molt importants en les seleccions europees, que encaren el tram final de la classificació per a l'Eurocopa de 2024 i en la segona finestra de partits previs al Mundial de 2026, pel que fa als països sud-americans.

Espanya

La selecció espanyola disputarà dos partits clau contra Escòcia i Noruega, i tindrà fins a quatre jugadors del FC Barcelona. Alejandro Balde, Gavi, Lamine Yamal i Ferran Torres buscaran ser importants per a fer un pas de gegant cap a la fase final de l'Eurocopa de 2024.

França

Seguint amb les convocatòries per als partits classificatoris per a aquesta competició, Jules Kounde segueix sent indiscutible a la llista de la selecció francesa i forma part dels 23 futbolistes citats per Didier Deschamps per jugar un partit oficial contra els Països Baixos i un amistós contra Escòcia.

Portugal

Qui també tindran feina en els propers dies són els dos Joãos. Tant João Cancelo com João Félix jugaran amb Portugal, que busca poder segellar la seva classificació de forma matemàtica per a la citada Eurocopa.

Dinamarca

Un altre que no es perd mai una convocatòria de la seva selecció és Andreas Christensen. El central danès ha estat convocat per al doble enfrontament classificatori contra el Kazakhstan i contra San Marino.

Alemanya

Una altra selecció europea amb representació blaugrana és l'alemanya, que només disputa partits amistosos ja que és la selecció organitzadora de l'Euro 2024 i, com a tal, en té garantida la participació. Els germànics estrenen seleccionador, Julian Nagelsmann, però l'exentrenador de Bayern o RB Leipzig no ha deixat de comptar amb dos dels seus jugadors insígnia, İlkay Gündoğan i Marc-André Ter Stegen.

Espanya sub-21

Fermín López s'estrena per primer cop amb les categories inferiors de la selecció espanyola i ha estat cridat per Santi Denia per als partits a l'Uzbekistan i també al Kazakhstan.

Bolívia

El jugador del Barça Atlètic, Jaume Cuéllar ha estat convocat amb la selecció de Bolívia per disputar del 9 al 18 d'octubre, dos partits de classificació per al Mundial 2026 contra l'Equador i Paraguai.

*A banda dels mencionats, encara falta per fer-se públiques algunes convocatòries que podria tenir presència de jugadors culers. En cas que així sigui, s'afegirán en aquesta mateixa noticia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut