Barça - PAS Alcoi: Pluja de gols al Palau (6-0)

Barça - PAS Alcoi: Pluja de gols al Palau (6-0)

Els blaugranes no han donat opció al conjunt de Lorenzo Pastor i sumen la tercera victòria de la temporada

Nou triomf del Barça d'hoquei. Els d'Edu Castro han derrotat al PAS Alcoi (6-0) en un duel on els blaugranes han guanyat fàcilment. Els gols de Sergi Llorca (2), Joao Rodrigues (2), Pau Bargalló i Ignacio Alabart han format una tempesta de gols al Palau que ha acabat amb la tercera victòria lliguera de la temporada.

Arrancada amb gol

El duel al Palau Blaugrana ha començat de la millor manera possible pel conjunt d'Edu Castro. Pau Bargalló ha obert la llauna amb un gol marca de la casa aixecant la pilota i picant-la per sobre el porter (1-0, min. 2). Gràcies a aquesta gran arrencada, el Barça ha pres el domini del duel i les ocasions locals han anat arribant durant tota la primera part.

Ara bé, malgrat el joc elèctric dels barcelonins, el segon gol no ha arribat fins a les acaballes de la primera meitat. Marc Grau ha pres la cartera a Verdu i després d'una conducció per desfer-se del rival ha enviat una passada de la mort per a Sergi Llorca que ha definit  la perfecció per posar el 2-0.

Quan semblava que el marcador ja no es mouria més durant el primer temps. Ha arribat una pena màxima favorable al combinat d'Edu Castro. Joao Rodrigues ha estat l'encarregat d'executar-lo i amb un remat mil·limètric el portuguès ha anotat el tercer pels culers (3-0, min. 24)

No els atura ningú

La segona meitat ha començat exactament igual que la primera. Gol blaugrana per inaugurar el comptador del segon temps. Passada mil·limètrica de Pau Bargalló per Joao Rodrigues que ha definit davant del porter sense problema per posar el 4-0.

Tot i que el PAS Alcoi ha tingut una pena màxima, els de Lorenzo Pastor no han aprofitat l'oportunitat. Gairebé aquest penal i una falta directa a a la primera meitat han estat les úniques ocasions del conjunt visitant que no ha tingut cap opció de guanyar el duel.

Els blaugranes han continuat disputant amb empenta el duel i això ha portat el cinquè gol al comptador local. Tot i que amb una mica de fortuna, Alabart ha enviat la porteria a fons de la xarxa en una segona rematada després d'errar la primera. El sisè també ha acabat arribant. Sergi Llorca ha firmat el doblet després d'una pèrdua de pilota visitant i una triangulació perfecta amb Bargalló i Rodrigues. El marcador podria haver sigut més ampli, però Pau Bargalló ha fallat una falta directa a quatre minuts pel final del duel.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 6
PAS Alcoi, 0

Barça: Carles Grau, Pau Bargalló, Barroso, Alabart i Joao Rodrigues - cinc inicial - Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, Joan Ruano.

PAS Alcoi: Marc Grau ‘Guiri’, Gonzalo Pérez, Manel Hernández, 'Caco' Ceschin i Javier Verdú  - cinc inicial- Dominguez, Canet, Gil

Gols: 1-0, Pau Bargalló (min. 2); 2-0, Sergi Llorca (min. 22); 3-0, Joao Rodrigues (min. 25); 4-0, Joao Rodrigues (min. 27); 5-0, Alabart (min. 42); 6-0, Sergi Llorca (min. 45)

Àrbitres: Ivan Gonzalez i David Godia. Targeta blava per Pau Bargalló. Faltes: 7-10

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut