Tres partits decisius a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Tres partits decisius a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Els blaugranes estan a punt d'afrontar una setmana clau amb triple duel a casa, un de Champions (Xakhtar) i dos de Lliga (Athletic Club i Madrid)

Comença la recta final del mes d'octubre. Falta tot just una setmana per tornar a gaudir del futbol a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Després de 23 dies sense veure rodar la pilota a la casa blaugrana, el FC Barcelona encetarà una setmana de partits transcendentals on rebran l'Athletic Club, el Xakhtar i el Madrid.

En total tres partits exigents on el conjunt de Xavi Hernández, en menys de 7 dies, es jugarà la permanència a la part alta de la classificació de la competició domèstica i tenir peu i mig a la següent fase de la Lliga de Campions.

Contra "els lleons", el primer examen

Després de l'aturada de seleccions, torna la competició. En menys d'una setmana es reprén la competició domèstica amb un dels duels més exigents del torneig. El FC Barcelona s'enfrontarà a l'Athletic Club el diumenge vinent a les 21 hores a l'Estadi Olímpic en el duel corresponent a la desena jornada de Lliga.

Els blaugranes buscaran retrobar-se amb la victòria lliguera després de l'empat contra el Granada. Un triomf permetria continuar en la part alta de la classificació ben a prop dels dos equips que es troben al capdavant (Girona i Madrid).

El principal repte d'aquest duel serà la infermeria blaugrana. Amb uns quants jugadors de la plantilla de baixa per lesió, Xavier Hernández espera recuperar alguns efectius de cara el partit contra els bilbaïns.

 La Champions torna a l'Estadi Olímpic

El combinat culer buscarà la tercera victòria europea a l'Estadi Olímpic Lluís Companys contra el Xakhtar Donetsk. Després d'un triomf de prestigi contra el Porto a l'Estadio do Dragao, els barcelonins volen encaminar la classificació per a la següent fase de la competició amb un gran partit davant de la seva afició.

Serà el segon duel de la Lliga de Campions a la casa blaugrana. El primer va ser contra l'Anvers on es va viure una golejada que a banda dels 3 punts va suposar una injecció moral per a l'equip. Aquest pròxim dimecres 25 d'octubre a les 18.45 hores, els homes de Xavier Hernández es mediran al conjunt ucraïnès amb un vell conegut en les seves files: Dmitrò Txigrinski

El capítol final: El Clàssic

El primer partit entre Barça i Madrid es viurà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. La nova casa blaugrana acollirà per primer cop a la història un clàssic el pròxim dissabte 28 d'octubre a les 16.15 hores. No hi ha millor manera per acabar un mes d'octubre exigent que amb un dels partits més importants del món.

Els blaugranes buscaran la victòria contra el conjunt madrileny per acostar-se o sobrepassar-los en la classificació. Un fet que ara mateix a la taula no seria quelcom decisiu, però sí que tindria un impacte moralment significatiu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut