Cap de setmana positiu al Pau Negre

L'equip femení continua líder i l’equip masculí suma un empat davant un rival directe per la clasificación de la Copa del Rei

DHB Femenina: Barça 4 – HC Sant Cugat 0

S’arribava al partit del 15 d’octubre amb l’esforç d’haver jugat el dijous 12 al camp de la Universitat d’Alacant, amb victòria blaugrana per 1 a 2. Molt destacable un equip amateur, pràcticament tot el temps lliure d’on aquesta setmana va estar dedicat al hockey.

El partit tenia tota mena d’atractius. Enfrontava al Barça, invicte el darrer partit de la primera volta i al HC Sant Cugat, que arribava en segona posició, amb l‘atractiu característic joc dels equips del Junior FC.

Varen començar molt concentrades les jugadores blaugranes i una combinació de Giulia Pacella i Florencia Norbis va permetre entrar la bola dintre de l’àrea i que Delfina Portorreal marqués, al minut 11, el primer gol.

Va haver-hi una bona reacció de l’equip visitant, però l’equip del Barça va combinar la bona contenció defensiva amb la verticalitat que tant agrada a les jugadores. El darrer quart va ser de molta efectivitat amb gols de Lourdes Brussa, Sara Kearns i el darrer de Giulia Pacella, molt activa tot el partit.

D’aquesta manera s’arriba al fi de la primera volta, líders destacades, amb quatre punts de diferència sobre l’equip de Sant Cugat.

Cal molta prudència en aquesta segona volta en que els equips ja es coneixen, s’han àmpliament analitzat i no caben tantes sorpreses.

Segueix sent l’objectiu lluitar per l’ascens, desenvolupant un hockey que permeti enfrontar-se a qualsevol bon equip.

Liga MGS: Barça 2 – Real Club Jolaseta 2

El partit va començar amb domini del Barça que es va concretar amb un penalty directe sobre el porter, penalty stroke, que Pol Compta, especialista en aquesta jugada, va transformar llençant la bola dintre de la porteria, arran de terra i del pal dret.

No es va fer esperar la reacció de l’equip de Bilbao que va treure, del domini en el segon quart, un primer gol rematant per alt una bola dintre de l’àrea i el cap de 6 minuts un bon remat per la banda esquerra que va suposar un dràstic 1 a 2 a la mitja part.

En el descans, l’equip tècnic que dirigeix John McInroy va fer correccions que varen portar a aprofundir reiteradament per la banda dreta. El resultat d’èxit va ser que Thibault Meire es retrobés amb el gol i s’aconseguís l’empat final a 2, on bones actuacions del porter del Barça, , varen contribuir-hi molt.

Malgrat no aconseguir la victòria, es varen veure trets significatius del projecte de futur que suposa aquest Barça renovat. L’equip va saber patir i creure amb la remuntada que deixa a prop del vuitè lloc i l’ accés a jugar la Copa del Rei.

El següent partit, diumenge 22 a la Diagonal, amb el Polo, on el FC Barcelona ja va tenir una bona actuació en el curs de la lliga catalana, es podrà seguir el desenvolupament del jove equip blaugrana que intenta establir les bases del hockey dels propers anys.