El Barça llança el projecte Memorabilia

El Barça llança el projecte Memorabilia

El Club posarà a la venda articles relacionats amb l’Spotify Camp Nou que apel·len al sentiment i la història del barcelonisme

El FC Barcelona ha presentat la col·lecció “PLE D’HISTÒRIA. PLE DE FUTUR” per tal que l'afició culer pugui mantenir viu i present el record del camp, gràcies a una col·lecció de records i objectes extrets de l’Estadi amb una varietat de preus a l’abast de totes les butxaques. 

L’Spotify Camp Nou ha estat el lloc on s’han viscut moments que viuran per sempre als cors dels barcelonistes. Del 5-0, la celebració del Sextet o del Dream Team. De Laszly Kubala, Johan Cruyff, Pep Guardiola o Lionel Messi. Amb la renovació de l’Estadi, és el moment de fer que tot els blaugranes que han viscut moments inoblidables al recinte culer segueixi present per sempre. Així doncs, podran endur-se a casa un tros de la història del Barça i compartir-la amb les següents generacions. 

Tots els productes que pertanyien a l’Spotify Camp Nou han estat identificats notarialment per garantir-ne la seva autenticitat.

Varietat de productes 

Seients de l’Spotify Camp Nou

Dins d’aquesta col·lecció el Barça posarà a la venda els seients de l’Spotify Camp Nou de manera exclusiva per a les persones abonades en una prevenda que durarà dues setmanes i que s’han posat a la venda avui mateix. A partir del dia 14 de novembre i fins al dilluns 27, seran els socis i sòcies del Club no abonats els qui podran adquirir un seient de l’Estadi mentre que la resta d’afició blaugrana podrà fer-ho posteriorment. 

Aquelles persones abonades que optin per adquirir-lo podran assegurar-se el seu seient original de l’Spotify Camp Nou. Abans de finalitzar la temporada passada, el Club va classificar tots els seients de l’Estadi per tal que tots els abonats i abonades tinguessin l’oportunitat d’aconseguir la seva pròpia cadira. D’aquesta manera, amb el sistema informatitzat estan controlats tots els seus seients de l’Spotify Camp Nou. 

Els seients es podran aconseguir en tres acabats de disseny diferents i podran comprar-se a partir de 99 €. Properament el Club farà un acte d’entrega a tothom qui hagi decidit adquirir una part de la història del FC Barcelona. 

fcb_cadires_09_mid_res

Gespa i xarxes de l’Spotify Camp Nou

Els socis blaugrana podran adquirir un tros de gespa original extreta de l’Spotify Camp Nou en tres formats. En fusta, metacrilat o bé dins d’una reproducció a escala de l’Spotify Camp Nou. De la mateixa manera, aquells que ho desitgin podran aconseguir la xarxa original extreta de les dues porteries de l’Spotify Camp Nou en edició exclusiva, numerada i emmarcada en fusta.

fcb-memo_bloc_gespa_01

Diamants

Per primera vegada a la història blaugrana, es poden adquirir una col·lecció de diamants ètics i sostenible que neixen del carboni de la gespa de l’últim partit de la temporada passada disputat davant del RCD Mallorca, el 28 de maig del 2023. 

Els diamants s’obtenen del carboni de la gespa i es preparen per la seva cristal·lització fent ús d’alta tecnologia juntament amb energia renovable que permet crear peces totalment sostenibles i amb impacte mediambiental 0. Especialistes donen forma al cadascun dels diamants en brut per obtenir-ne peces úniques i excel·lents. Tots venen acompanyats d’un certificat d’autenticitat que detalla l’origen del carboni, les característiques del diamant i la certificació de la sèrie. 

Entre els productes que es podran adquirir destaquen diamants d’un quirat, de 0,50 quirats, insígnies de 0,10 quirats, i polseres i collarets amb diamants extrets de la gespa de l’Spotify Camp Nou i que estaran a la venda a partir de 499 €.

fcb-memo_pin_escut_01

Tots els diamants del FC Barcelona incorporen un NFT amb la finalitat d’autenticar, a través de blockchain, la seva traçabilitat a part d’exclusives i especials recompenses i experiències.

Tots els productes estan disponibles en exclusiva a les Barça Store i al web www.store.fcbarcelona.com 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut