Tres nous internacionals s'incorporen a la Ciutat Esportiva

Tres nous internacionals s'incorporen a la Ciutat Esportiva

Ter Stegen, İlkay Gündoğan i Ronald Araujo s'han incorporat als entrenaments després de disputar la finestra de seleccions d'aquest octubre

Progressivament, Xavi Hernández ha anat recuperant els internacionals blaugranes. Després de tancar-se la finestra de seleccions del mes d'octubre, tres nous culers han tornat a la Ciutat Esportiva per exercitar-se. És el cas Ter Stegen, İlkay Gündoğan i Ronald Araujo, que han estat els darrers després de jugar la matinada del dimarts al dimecres. 

Aquest 20 d'octubre, el Barça ha continuat preparant el retorn a la Lliga. El diumenge a les 21 hores, l'Athletic Club visita l'Estadi Olímpic Lluís Companys per disputar la jornada 10. Ha estat una sessió dels jugadors disponibles al camp Tito Vilanova. També s'han exercitat Astralaga, Marc Guiu, Unai Hernández, Mbacke i Héctor Fort del Barça Atlètic. 

Aquesta nova sessió preparatòria per al duel contra el conjunt basc no ha estat la darrera. Perquè el dissabte, els culers tornaran a calçar-se les botes d'entrenament per perfilar els detalls del matx contra els d'Ernesto Valverde. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut