Juvenil A – Xakhtar Donetsk: A casa per fer un pas més endavant

Juvenil A – Xakhtar Donetsk: A casa per fer un pas més endavant

(14 hores, Movistar Liga de Campeones i UEFA TV) El conjunt blaugrana, amb dues victòries en els dos primers partits, vol continuar creixent en la competició europea al Johan Cruyff

El Juvenil A del FC Barcelona afronta aquest dimecres (14 hores, en directe a Movistar Liga de Campeones i UEFA TV) la tercera jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League a l’Estadi Johan Cruyff. Els blaugrana reben el Xakhtar Donetsk amb l’objectiu de mantenir la bona línia mostrada en les dues primeres jornades i fer un pas més endavant per continuar creixent en la competició europea.

El conjunt dirigit per Òscar López ha sumat dues victòries en els dos primers partits de la fase de grups (2-1 contra l’Antwerp i 0-2 a Porto), i aquest dimecres buscarà un nou triomf per apropar-se als objectius marcats. Al davant hi haurà un Xakhtar Donetsk que, després de caure en la primera jornada contra el Porto (1-4), va sumar els primers punts en la seva visita a Antwerp (1-2).

Jugadors juvenils al primer equip

La convocatòria d’Òscar López per a aquest partit està condicionada per la presència en la llista del primer equip de diversos jugadors alineables en la UEFA Youth League. És el cas d’Aleix Garrido, Héctor Fort, Cubarsí i Marc Guiu, que el diumenge va debutar amb gol amb el conjunt de Xavi Hernández. A tots ells cal sumar el ja habitual Lamine Yamal.

Sobre aquesta circumstància, Òscar López va comentar en la prèvia que aquests jugadors han demostrat que estan preparats per respondre davant la oportunitat de tenir minuts al primer equip, i de la mateixa manera alguns jugadors cadets i juvenils de primer any ho faran en la competició europea juvenil. El tècnic també va destacar les virtuts del Xakhtar Donetsk, un equip “molt fort i versàtil davant diverses circumstàncies del joc”.

Amb tot això, la llista de 20 convocats del Juvenil A per a aquest partit està formada pels següents jugadors: Yaakobishvili, Aarón Alonso, Eder Aller, Guillem Víctor, Héctor Rangel, Eman Kospo, Leo Saca, Sergi Domínguez, Andrés Cuenca, Marc Bernal, Pau Prim, Cristo Muñoz, Quim Junyent, Brian Fariñas, Noah Darvich, Nil Calderó, Hugo Alba, Juan Hernández, Arnau Pradas i Dani Rodríguez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut