Xavi:

Xavi: "L'equip està il·lusionat i amb compromís"

El tècnic blaugrana ha parlat sobre l'estat anímic i físic de l'equip i les claus per aconseguir la victòria en el Clàssic

Tot a punt per al Clàssic! Queden poc més de 24 hores perquè arrenqui un dels duels més importants de la temporada. En la prèvia, Xavi Hernández s'ha mostrat confiat que els jugadors poden fer un bon partit i que "una victòria seria un cop de moral fort" que permetria als blaugranes avançar els blancs en la classificació.

Il·lusió i compromís abans del Clàssic

El primer equip arribava al transcendental duel amb dubtes de quins jugadors estarien disponibles, però, precisament en la sessió matinal d'aquest divendres s'han exercitat la gran majoria amb el grup."Tots els jugadors volen disputar el Clàssic i això per a l'entrenador és fantàstic", confessava el terrassenc en la roda de premsa prèvia al partit.

El tècnic ha aclarit que tots els jugadors han volgut provar-se, però que únicament "els que estiguin al 100% jugaran". I és que un Clàssic és un partit exigent on la victòria va a preu d'or i la derrota es paga cara. Per aquest motiu, Xavi ha declarat: "Tot i que les sensacions són molt bones, la convocatòria es publicarà el mateix dissabte al matí per acabar de decidir qui acaba entrant a la llista".

Entri qui entri, els convocats hauran de donar-ho tot sobre el terreny de joc, perquè una victòria suposaria "un cop de confiança que permetria avançar els blancs en la classificació".

Les claus del Clàssic

Xavi Hernández no ha volgut donar detalls del plantejament del duel. L'objectiu principal és la victòria i, per aconseguir-la, el tècnic egarenc "té moltes alternatives per plantar cara a un equip tan potent com el Madrid".

El míster ha elogiat el joc blanc que destaca per la perillositat dels seus jugadors i les virtuts de la seva línia ofensiva. "Haurem de ser cautelosos, però no canviarem ni el model ni la filosofia de joc. Anirem a l'atac i serem valents".

Tot i que el duel es disputi a l'Estadi Olímpic, l'entrenador blaugrana ha volgut deixar clar que "no hi ha favorit": "Un Clàssic és imprevisible. La victòria està en un 50% per a cada equip".

Jugadors i afició 100%

Finalment, el terrassenc ha volgut recalcar la importància dels culers en partits tan emocionals com el Clàssic. "L'afició no fallarà, està de 10 aquesta temporada. Estaran amb nosaltres i nosaltres esperem que gaudeixin del partit".

Tot i ser el primer Barça - Madrid lluny de l'Spotify Camp Nou, el tècnic culer ha confessat: "La plantilla se sent molt bé jugant a l'Estadi Olímpic". La clau estarà a "controlar les emocions i fer-nos forts".

A més, a banda de l'aficionat culer més fidel, els jugadors del planter també poden ser una gran arma per contagiar la importància d'un Clàssic dins del vestidor: "La gent de la casa és un plus, senten els colors des de petits i saben la importància del partit de demà".

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut