El Barça CBS tornarà al Palau Blaugrana el 30 de desembre

El Barça CBS tornarà al Palau Blaugrana el 30 de desembre

El feu barcelonista acollirà el duel de lliga contra el Casademont Saragossa

El Barça CBS tornarà al Palau Blaugrana! La Lliga F Endesa aterrarà al Palau Blaugrana abans d’acabar el 2023, amb un duel contra el Casademont Saragossa que se celebrarà just d’aquí dos mesos: el dissabte 30 de desembre a les 17.30 hores.

Les entrades per aquest partit estan a la venda a partir d’aquest dilluns 30 d’octubre, a un preu molt popular (entre només 6 i 12 euros) i amb l’objectiu d’omplir el Palau Blaugrana per animar a l’equip entrenat per Isaac Fernández.

Els socis i les sòcies del Barça podran adquirir una entrada gratuïta per aquest partit, amb l’oportunitat d’obtenir cinc entrades més a meitat de preu (opció vàlida a les taquilles del Palau).

El tercer partit al Palau!

El partit corresponent a la 14 jornada serà el tercer compromís del Barça CBS al feu barcelonista després dels èxits del curs 2021/22 (3.958 espectadors contra l’Alcobendas la temporada de l’ascens) i del curs passat en el retorn a la màxima categoria (4.550 espectadors contra el València).

El conjunt blaugrana està disputant la segona temporada consecutiva a la Lliga F Endesa i intentarà traslladar al Palau Blaugrana la solidesa mostrada al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, on ha aconseguit dues victòries davant el Cadí La Seu i el Kutxabank Araski, perdent només davant el líder Perfumerías Avenida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut