El Barça CBS serà protagonista en el Barça – Lenovo Tenerife

El Barça CBS serà protagonista en el Barça – Lenovo Tenerife

Anna Cruz, Kristina Rakovic, Carol Guerrero i Lucía Navarro signaran autògrafs a la Sala París abans del partit

El Palau Blaugrana viurà aquest diumenge un nou partit de Lliga Endesa entre el Barça i el Lenovo Tenerife (18.30 hores). A banda dels protagonistes de la pista, el partit també tindrà com a protagonistes a diverses jugadores del Barça CBS, que jugaran al feu barcelonista el 30 de desembre davant el Casademont Saragossa.

Les jugadores Anna Cruz Kristina Rakovic, Carol Guerrero i Lucía Navarro signaran autògrafs i compartiran una agradable estona amb els aficionats culers a la Sala París (bulevard del Palau). Aquest acte de signatures es realitzarà entre les 17.15 i les 18.15 hores i, per accedir-hi, caldrà presentar l’entrada del partit Barça – Tenerife.

Entrades com a premi 

Mitjançant el Videomarcador, es realitzaran una sèrie de proves als espectadors del Barça – Tenerife i els afortunats obtindran unes entrades dobles gratuïtes per presenciar el gran partit Barça CBS – Saragossa que acomiadarà el 2023 al Palau Blaugrana. Les esmentades jugadores, que presenciaran el partit dels homes de Roger Grimau des de la Llotja, entregaran les entrades a la pista.

Cal recordar que les entrades per aquest partit estan a la venda amb preus molt populars (entre només 6 i 12 euros) i l’objectiu és omplir el Palau Blaugrana per animar a l’equip entrenat per Isaac Fernández.

Els socis i les sòcies del Barça podran adquirir una entrada gratuïta per aquest partit, amb l’oportunitat d’obtenir cinc entrades a meitat de preu (opció vàlida a les taquilles del Palau).

El partit corresponent a la 14 jornada serà el tercer compromís del Barça CBS al feu barcelonista després dels èxits del curs 2021/22 (3.958 espectadors contra l’Alcobendas la temporada de l’ascens) i del curs passat en el retorn a la màxima categoria (4.550 espectadors contra el València).

Setmana d’aturada per seleccions

Després de la lluitada victòria a Gernika el divendres 3 de novembre (68-71), l’activitat esportiva del Barça CBS s’ha aturat aquesta setmana per l’inici de la fase de classificació de l’Eurobasket 2025. El tècnic Isaac Fernández i les jugadores Paula Ginzo i Lola Pendande estan concentrades amb la selecció espanyola mentre que Karla Erjavec competeix amb Croàcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut