Contra el Benfica, reconeixement al Barça com a millor equip femení del món del 2023

Contra el Benfica, reconeixement al Barça com a millor equip femení del món del 2023

La Jornada 1 de UEFA Women’s Champions League engegarà amb un homenatge col·lectiu a les jugadores de Giráldez, en una vetllada amenitzada per música, jocs i altres activitats per al públic

Dimarts 14 de novembre torna la UWCL a l’Estadi Johan Cruyff, on el Barça Femení s’estrenarà contra el Benfica Women. Després d’unes setmanes de celebracions vàries i victòries consecutives a la competició de la Lliga F, les jugadores de Giráldez engeguen la temporada de Champions a casa. I ho faran de la millor manera possible, acompanyades de la seva afició i compartint amb tots i totes les assistents l’homenatge col·lectiu per part del Club, pel guardó rebut per part de la UEFA durant la gala de la Pilota d’Or que proclama l’equip com a millor equip femení del món del 2023.

L’homenatge tindrà lloc abans de l’inici del partit, en una prèvia amenitzada a ritme de DJ i amb jocs i activitats a les grades i al videomarcador.

Un premi que honra el treball de tota la temporada

Durant la gala de la Pilota d’Or, les jugadores culers van estar guardonades amb aquest reconeixement després d’un any excepcional en què es van aixecar fins a tres títols, amb la Champions com la joia de la corona.

Campiones de Champions, campiones de Lliga i altres rècords que forgen un llegat.

Jugar al Johan Cruyff s’ha convertit en una missió pràcticament impossible per a les rivals de les jugadores del Barça. I és que durant 78 partits consecutius, les blaugranes van guanyar absolutament tots els enfrontaments com a locals en totes les competicions.

Un altre rècord que molt difícilment algú pot aconseguir superar és el de partits imbatuts a la Lliga: 64 en concret.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut