Wisla Plock - Barça: Líders en el final de la primera volta (25-28)

Els de Carlos Ortega tornen a la Champions amb un triomf que els permet sumar 12 punts després de les primeres 7 jornades

Després de la Super Globe, ha tornat la Champions. I ho ha fet amb una important victòria contra l'Orlen Wisla Plock (25-28), una pista sempre complicada, per tancar la primera volta amb 12 punts i líder del grup B.

Un triomf que, tot i les dificultats i la intensitat defensiva rival, s'ha anat cuinant des de l'inici. Dika Mem, amb 7 gols, ha estat el màxim anotador d'un partit en què els locals mai han baixat els braços.

Amb encert des de l'inici

Un parcial de 0-3 a favor, amb un bon inici d'Aleix Gómez (min 6) i una gran defensa culer, ha marcat la tònica del primer temps. I és que el Barça, tot i tenir uns minuts amb desencert ofensiu (4-6, min 15) i trobar-se un rival rocós, ha pogut mantenir la distància amb el Plock (8-12, min 22), amb una màxima de +5 (9-14, min 26). Aquesta contemporització, així com les aturades de Nielsen -vuit abans del descans- han permet als de Carlos Ortega marxar al descans amb un 11-15, amb una anotació molt repartida.

A la represa, i malgrat una exclusió de Dika Mem, el capità culer ha agafat la responsabilitat en atac (15-21, min 40). Tot i que el Barça ha tingut dificultats per tancar el partit, i un parcial de 3-0 ha tornat a posar el Plock molt a prop (18-21, min 45), l'aparició també de Gonzalo Pérez de Vargas ha estat clau: un gol (20-24, min 50) i dues aturades (22-26, min 57) que pràcticament han sentenciat el triomf. No del tot, perquè el Wisla Plock s'ha posat a dos (25-27, min 59), però una recuperació de Cikusa i un darrer gol d'Aleix Gómez han fet el 25-28 final.

D'aquesta manera, la solidesa i fiabilitat blaugranes han valgut dos punts a Polònia. El proper repte europeu tornarà a ser contra el Wisla Plock, aquest cop al Palau, el proper dijous 23 de novembre (20.45 hores).

LA FITXA

ORLEN WISLA PLOCK, 25

BARÇA, 28

Wisla Plock: Mirko Alilovic, Tin Lucin (8), Dawid Dawydzik (5), Mirsad Terzic, Gergö Fazekas (1), Gonzalo Pérez Arce, Lovro Mihic (3) -set inicial-, Niko Mindegia (1), Kiryl Samoila (1), Dmitry Zhitnikov, Michal Daszek (5), Tomas Piroch, Przemyslaw Krajewski (1).

Barça: Nielsen, Aleix (3), D. Mem (7), Frade (3), Pol Valera (3), N'Guessan (3), Wanne (3) -set inicial- Gonzalo Pérez de Vargas (ps, 1), Petar Cikusa (2), Carlsbogard (2), Richardson (1), Javi Rodríguez (1), Jaime Gallego, Aitor Ariño, Thiagus Petrus, Blaz Janc.

Parcials: 0-2, 3-6, 4-6, 7-11, 9-13, 11-15 -descans- 12-16, 15-20, 18-21, 20-24, 22-26, 25-28 (final).

Àrbitres: Maike Merz, Tanja Kuttler.