La defensa del liderat passa per Sant Just

La defensa del liderat passa per Sant Just

(18.00 hores, Esport3) Els blaugranes es volen allunyar del conjunt revelació a la classificació, a qui visiten per primera vegada

Els dos equips més ben classificats, cara a cara. Segon contra primer. O el que vindria a ser el mateix: aquest diumenge, HC Sant Just-Barça (18.00 hores, Esport3). Els d’Edu Castro, líders en solitari amb 19 punts, amb 6 victòries i 1 empat, visiten un sorprenent Sant Just, que en la seva primera temporada a la Parlem OK Lliga encara no ha perdut cap partit a casa i es troba a tan sols 3 punts dels blaugranes a la classificació. Edu Castro ho té clar: “Anem a la pista del segon classificat, a la jornada vuit, a tres punts nostres, de vegades els números diuen poc, però en aquest cas crec que diuen molt. Un equip que ho està fent molt bé”. 

El rival, la sorpresa d’aquest inici de temporada

Els del Baix Llobregat compten amb un projecte que està experimentant per primera vegada què significa competir a la màxima categoria estatal i, fins al moment, els resultats els estan acompanyant. Entrenats per l’exblaugrana Mia Ordeig, han confeccionat una plantilla amb jugadors amb molta experiència a l’OK Lliga com Elagi Deitg sota pals o Xavi Crespo, entre d’altres, i que també compta amb el segon màxim golejador d’aquestes set jornades inicials. Es tracta de també l’exblaugrana Cristian Rodríguez, que ha marcat un total d’11 gols i es manté a 2 de diferència de Joao Rodrigues, que és el màxim golejador, amb 13 dianes. Sobre aquest fet Joao es mostra una mica “sorprès” però afegeix: “Si ens fixem en l’equip que tenen, compten amb molts jugadors, experimentats. S’han reforçat molt bé i tenen un estil de joc molt clar. No ha de ser fàcil jugar a la seva pista, aquest diumenge tenim un repte molt difícil”.

El tècnic Edu Castro destaca que “el Sant Just té un sistema de joc molt peculiar i atractiu, combinant jugadors amb experiència, d’altres que fa temps que juguen plegats i amb joves amb molt de talent”. Per això, Castro puntualitza: “Haurem de fer un partit molt seriós si volem ser competitius i tenir opcions de tirar-ho endavant”.

Els blaugranes, amb una nova baixa, reforçats pels joves 

El Barça arriba al duel de diumenge després d’haver aconseguit dues victòries la setmana passada, contra el Parlem Calafell (3 a 5) i contra l’Adiss Hockey Rivas (8 a 2) en una jornada que, a més, va significar el debut amb el primer equip de Jan Curtiellas. Per afrontar aquesta visita complicada i intentar augmentar les diferències a la classificació, els blaugranes comptaran amb tots els jugadors disponibles de la plantilla a excepció dels lesionats Pau Bargalló i Matias Pascual, als quals hi hem de sumar Sergi Panadero, que en l’últim partit va patir una lesió a l’adductor de la cama esquerra i la seva evolució en marcarà la disponibilitat per als propers enfrontaments. Completaran la convocatòria els joves del filial Eloi Cervera, Jan Curtiellas i Miquel Escala. Aquest últim podria debutar amb el primer equip si el tècnic ho considera oportú. Edu Castro veu aquest fet com un repte: “Si ja era complicat en termes classificatoris, s’hi afegeix el repte estimulant de comptar amb tres jugadors del planter. Algun d’ells encara no ha debutat, espero que tingui l’oportunitat de fer-ho. És un al·licient més, una situació nova en aquests set anys de projecte que portem, no recordava el fet de tenir tres baixes, que l’afició tingui clar que farem tot el possible per guanyar”. Els àrbitres del duel seran Ivan González i Albert Barba.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut