Barça - Sinfín: Tornen al Palau per la porta gran (44-25)

Després de tres setmanes sense jugar a casa, els de Carlos Ortega no han donat opció al Blendio Sinfín, que ha sortit derrotat de forma clara del feu culer

Victòria més que incontestable del Barça contra el Blendio Sinfín (44-25) al Palau Blaugrana. Els culers han aniquilat el partit en la primera part d'un partit on han destacat Langaro (4) i Jaime Gallego (6) i una rotació amb fins a quatre jugadors del Barça Atlètic.

Ritme alt des de l'inici

Els culers tornaven a casa després de tres setmanes, i ho han fet amb un ràpid intercanvi de gols inicials que no ha durat massa pel bàndol càntabre, ja que els de Carlos Ortega han agafat una renda de 5-1 que ja no han deixat escapar en tot el partit.

No només això, sinò que tot i els intents de Sinfín per apropar-se en el marcador i posar-se a només dos gols, els culers han posat la directa. Tres gols en contraatac han obert escletxa i han inaugurat un parcial de 12-2 abans del descans, amb l'aportació golejadora de molts jugadors i alguna doble intervenció de Gonzalo.

Tots sumen

Amb el pas per vestidors i el partit virtualment decidit, faltava veure com afrontarien tots dos equips la segona meitat. Per la banda visitant, semblava clar que no volien tenir en compte el marcador, i han buscat ser competitius fins al final, cosa que han fet.

Carlos Ortega ha aprofitat per a distribuir els minuts, en una convocatòria de per sí molt jove amb la presència de Petar Cikusa, Djordje Cikusa, Ian Barrufet i Oriol Zarzuela, del filial. Tots ells, i amb uns grans Langaro i Jaime Gallego, aprofitant els minuts amb una gran eficàcia de cara a porteria, han estat importants en el segon temps.

El Nielsen més golejador

Un final del partit del tot desacomplexat, amb Sinfín jugant sense porter durant molts atacs i un Barça que, sense la pressió del resultat, buscava augmentar la diferència, inclòs Emil Nielsen. Aprofitant que la porteria quedava gairebé sempre buida, ha arribat a marcar fins a quatre gols, pràcticament els últims d'un partit que ha servit, també, com a preparació per un duel exigent de la Champions del dijous vinent contra el Wisla Plock, també al Palau.

Fitxa del partit

Barça: 44
Blendio Sinfín: 25

Barça: Pérez de Vargas (0), Aleix (3), Richardson (4), Valera (4), Gallego (6), Langaro (8) i Ariño (3) - set inicial - Nielsen (4), Carlsbogard (1), Mem (-), Zarzuela (4), Djordje Cikusa (0), Frade (0), Barrufet (1), Petar Cikusa (4) i Javi Rodríguez (2).

Blendio Sinfín: Ernesto (0), Aguilella (2), Monzón (1), Basualdo (2), Jacob (0), Omar Sherif (6) i Perbelini (4) - set inicial - Víctor Martínez (0), Alonso (1), Marcos Domínguez (1), Julio (0), Marcos Moreno (0), Barabash (4), Herrero (0), Tricas (0) i Marc López (4).

Parcials: 5-1, 8-5, 10-7, 15-10, 18-10, 23-11 / descans / 27-14, 31-17, 33-20, 37-23, 39-25, 44-25.

Àrbitres: Tania Rodríguez i Lorena García.