Cultural Leonesa – Barça Atlètic: Duel de categoria

Cultural Leonesa – Barça Atlètic: Duel de categoria

[18:00 hores, FEF TV] El filial blaugrana, tercer classificat, s’enfronta al segon que té un punt més i posarà a prova la ratxa de cinc victòries consecutives al Reino de León

El Barça Atlètic visita aquest diumenge el Reino de Léon en un duel de categoria (18:00 hores, FEF TV). El filial blaugrana, tercer classificat amb 23 punts, s’enfronta a la Cultural Leonesa, segona classificada que en té 24. Ambdós equips amb un partit menys respecte la Ponferradina que lidera el grup 1 de la Primera Federació amb 25 punts després de la victòria assolida aquest dissabte davant Unionistas. 

El partit arriba en un gran moment de forma per tots dos equips. El conjunt que dirigeix Rafa Márquez encadena cinc victòries consecutives després de superar el Teruel (1-0), el Sestao (1-3), l’Osasuna Promesas (2-1), el Rayo Majadahonda (1-2) i el CE Sabadell (4-1). Un fet que no succeïa des de feia set anys, en la temporada 2016/17. Així doncs, l’equip blaugrana posarà a prova la ratxa en un escenari d’altura.

El conjunt de Lleó, per la seva banda, afronta el partit també amb la moral pels núvols i encadenen cinc partits sense encaixar cap gol. De fet, són l’equip menys golejat del campionat amb només cinc gols rebuts en 12 jornades.

“La Cultural Leonesa és un equip molt ben treballat, ben estructurat i ofensivament pretenen tenir la pilota, així que serà un partit en el qual ens haurem d’aplicar al 100% ofensiva i defensivament”, va alertar Rafa Márquez en la prèvia del partit. I va puntualitzar: “Hi haurà una bona atmosfera, volem seguir mantenint la ratxa i hem de gaudir del partit”.

Les declaracions prèvies

Per aquest duel, el tècnic Rafa Márquez no podrà comptar encara amb els mundialistes sub-17, ni amb Sergi Dominguez amb la selecció espanyola sub-19, ni tampoc amb els lesionats Pelayo Fernández i Biel Vicens. Amb qui sí que ho podrà fer és amb Ángel Alarcón i Pocho que ja han rebut l’alta mèdica. Cristo, Albert Navarro i Joan Anaya – que s’estrena en una convocatòria amb el filial – del Juvenil A, completen la llista.

Partit especial per a Percan

El davanter blaugrana viurà un partit molt especial. I és que Diego Percan visitarà la seva terra natal i la que va ser casa seva les últimes 7 temporades, quan la Cultural Leonesa el va fitxar en etapa cadet el 2016. El curs passat va disputar 37 de 38 partits amb el conjunt lleonès i es retrobarà amb la seva antiga afició. “Tinc moltes ganes d’aquest partit i ha estat la meva casa els últims anys”, assegurava Percan als mitjans de Club aquesta setmana. 

Convocatòria de 19 jugadors

Així doncs, aquesta és la convocatòria de 19 jugadors: Astralaga, Trilli, Gerard Martín, Mbacke, M. Casadó, A. Alarcón, Moha M., Percan, Aleix Garrido, Iker Goujon, Marc Vidal, Cuéllar, Mikayil, Pocho, Pau Víctor, Unai, Cristo, Navarro i Joan Anaya.

A les 18:00 hores el Reino de León tornarà a viure un partit entre la Cultual Leonesa i el Barça Atlètic. Un fet que no succeïa des de la temporada 2017/18 a la Segona Divisió, quan aleshores el resultat va ser d’empat (1-1). Sis anys després els camins es tornen a creuar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut