Sant Just - Barça: S'imposa el líder (1-4)

Els blaugranes han remuntat un gol matiner en contra i han acabat segellant la victòria còmodament per mantenir la primera posició de la taula

Segueixen líders. Després de la victòria del FC Barcelona davant del HC Sant Just (1-4), els d'Edu Castro mantenen la primera posició de l'OK Lliga. Ara bé, el triomf no ha estat feina fàcil, ja que els del Baix Llobregat s'han avançat en el marcador en el minut dos de partit.  Els blaugranes, però s'han refet i després d'empatar el duel ja no han frenat i s'han acabat emportant la victòria còmodament.

El matx es preveia com un duel d'alt voltatge. El Sant Just, recent ascendit a la categoria i que ocupa la segona posició de la taula, s'enfrontava a un conjunt culer que va aconseguir el liderat en solitari després de vèncer el Calafell. Una lluita d'altura que no ha deixat indiferent a ningú.

El Sant Just planta cara

El partit no ha començat de la millor manera pels d'Edu Castro. Malgrat que el combinat blaugrana ha encadenat tres aproximacions a la porteria local en el primer minut, el Sant Just s'ha avançat en el marcador en la seva primera arribada. Era el minut dos de partit quan Cristian Rodríguez ha perforat la porteria de Sergi Fernández per posar l'1-0.

El conjunt de Sant Just Desvern no ha posat les coses fàcils als blaugranes que han vist com els locals han sortit a pista amb molta empenta per emportar-se el duel contra el líder de la competició. I és que els locals s'han fet forts a casa seva, sobretot després del gol i de la gran acció d'Elagi Deitg que ha aturat un penal a Joao Rodrigues al minut set.

El marcador es tenyeix de blaugrana

Al minut tretze ha arribat el gol blaugrana. Eloi Cervera ha rematat una bola que havia quedat morta dins l'àrea. Minuts després el jove culer ha tingut l'ocasió de marcar el segon, però no ha aconseguit finalitzar la seva gran acció individual.

Amb el marcador igualat, el Sant Just ha rebaixat les pulsacions del partit i això ho ha aprofitat el conjunt barceloní. Tot i que malauradament, Xavi Barroso no ha pogut transformar el segon penal a favor, dos minuts més tard, Marc Grau ha posat al Barça per davant en el marcador (1-2, min. 21).

Sentencien el duel

No han passat ni quinze segons de la segona meitat quan el Barça ha posat 1-3 en el lluminós. Un contraatac comandat per Ignacio Alabart ha estat finalitzat per Marc Grau que ha segellat el seu doblet. (min. 26).

I és que mentre l'atac del Sant Just es tornava un pel precipitat, els blaugranes cada vegada se sentien més còmodes a pista i això s'ha traduït en el marcador. El quart gol ha arribat de l'estic de Xavi Barroso que ha rebut la bola pràcticament sol davant de la porteria (1-4, min. 30).

El debut de Miki Escala

Si la setmana passada ho feia Jan Curtiellas, avui ho ha fet Miquel Escala. El jove canterà ha debutat amb el primer equip blaugrana després de disputar els darrers minuts del duel contra el Sant Just. Amb aquest, ja són 19 els jugadors de la casa que han debutat amb Edu Castro.

FITXA DEL PARTIT

Sant Just, 1
Barça, 4

Sant Just: Elagi Deitg, Arnau Saladrigues, Joan Pujalte, Edu Fernández i Cristian Rodríguez - cinc inicial - Xavier Crespo

Barça: Sergio Fernández, Alabart, Barroso, Marc Grau, Joao Rodrigues - cinc inicial - Miquel Escala,  Eloi Cervera.

Gols: 1-0, Cristian Rodríguez (min. 2); 1-1, Eloi Cervera (min. 13); 1-2, Marc Grau (min. 21); 1-3, Marc Grau (min. 26); 1-4, Xavi Barroso (min. 30)

Àrbitres: Iván González i Albert Barba. Targeta blava per a Joao Rodrigues. Faltes 5-7