El Fundació Barça Genuine i Allianz proposen una celebració per a la inclusió

El Fundació Barça Genuine i Allianz proposen una celebració per a la inclusió

El gest forma part de la campanya ‘La inclusió és a les nostres mans’, impulsada per l’asseguradora, el FC Barcelona i la seva Fundació

La celebració dels gols d’Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey en el 5-0 al Reial Madrid de diumenge passat, agafant-se els canells amb les mans, vol donar visibilitat a la campanya ‘La inclusió és a les nostres mans’. Amb aquest gest es pretén conscienciar del valor del compromís individual de tothom per aconseguir la inclusió de les persones amb discapacitat en tots els àmbits: esportiu, laboral, socioafectiu, etc.

En la golejada del primer equip femení al camp del Vila-real (0-6) de la jornada 8 de la Lliga F, Asisat Oshoala ja va celebrar els seus gols amb aquest gest, que els jugadors i les jugadores de l’equip Fundació Barça Genuine havien ensenyat dies abans a les futbolistes del primer equip. I el cap de setmana passat, en la primera fase de LaLiga Genuine, Diogo de Oliveira i Salva Vidal, jugadors del Fundació Barça Genuine, també van celebrar els seus gols amb aquest gest, reforçant la viralitat de la campanya, que continuarà amb diferentes activitats en les properes setmanes.

Allianz, partner del FC Barcelona, és també, des de la temporada 2021/22, patrocinador del Fundació Barça Genuine, raó per la qual el seu logotip llueix a la màniga esquerra de la samarreta d’aquest equip. Més enllà del terreny de joc, amb aquesta aliança, el Barça i Allianz volen subratllar la importància de la integració de les persones amb discapacitat per mitjà de l'esport, en general, i del futbol en particular. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut