Molt blaugrana en les nominacions dels Globe Soccer Awards 2023

Molt blaugrana en les nominacions dels Globe Soccer Awards 2023

El FC Barcelona apareix fins en vint-i-dues ocasions en les diferents categories d'aquests premis

El FC Barcelona està molt present en les nominacions dels Globe Soccer Awards 2023. Aquest dimarts 21 de novembre, s’han conegut els candidats a aquests premis que s’atorguen cada final d’any en una cerimònia que se celebra als Emirats Àrabs. En la 14a edició d'aquests guardons, el Barça ha rebut fins a 22 nominacions. El 19 de gener a Dubai se celebrarà la gala d'aquests Globe Soccer Awards on la quota de barcelonisme és molt elevada. 

Femení i masculí, entre els candidats a Millor Club

Aquest 2023 ha sigut molt prolífic per al FC Barcelona femení, per tant, no és d'estranyar la seva nominació a Millor Club Femení de l'Any. L'equip entrenat per Jonatan Giráldez, que està nominat al Millor Entrenador de l'Any juntament amb Xavi Hernández, ha alçat la Champions League, la Lliga i la Supercopa d'Espanya en un any per emmarcar. Un equip que ja va rebre el premi de millor equip femení del 2023 en la gala de la Pilota d'Or. Un premi sostingut en el joc de les culers i en les estadístiques que s'han actualitzat al seu pas. 

Les de Jonatan Giráldez van començar l’any establint un rècord mai vist a la història del futbol: 62 partits seguits de lliga guanyats. Una xifra sensacional que és acompanyada d'altres dues marques. Durant 78 partits consecutius, les blaugranes van guanyar absolutament tots els enfrontaments com a local en totes les competicions. I, a més, van establir una ratxa de 64 partits imbatudes a la Lliga. 

Per la seva banda, el FC Barcelona masculí es va apoderar de la Lliga 2022/23 i també de la Supercopa d'Espanya. La competició domèstica de la campanya passada va presenciar diferents rècords defensius de l'equip de Xavi. Per exemple, el rècord de porteries a zero del segle XXI. En conseqüència, la presència a Millor Club Masculí de l'Any no sorprèn. Així com tampoc, l'aparició de Ter Stegen entre els candidats a Millor Porter de l'Any

Sis culers, nomindes a Millor Jugadora de l'Any

Evidentment, en tota coralitat sempre destaquen individualitats. I en aquest terreny, el FC Barcelona ha rebut més nominacions als Globe Soccer Awards 2023. Aitana Bonmatí, recent guanyadora de la Pilota d'Or, Patri Guijarro, Mapi León, Salma Paralluelo, Asisat Oshoala i Fridolina Rolfö estan nominades en la categoria de Millor Jugadora de l'Any. Un guardó que té a Alexia Putellas com la vigent guanyadora. 

Dos blaugranes, entre els candidats a Millor Jugador de l'Any

Robert Lewandowski, Pitxitxi de la passada Lliga i també possible guanyador de Jugador Preferit pels Fans, i Ilkay Gündoğan es troben en la llista de possibles guanyadors del premi a Millor Jugador de l'Any. El nom del migcampista alemany apareix repetit en una altra categoria, en la de Millor Migcampista de l'Any. Una etiqueta que també es pot endur Pedri. El talentós migcampista de Tegueste ha rebut una altra nominació en la categoria de Revelació de l’Any. Compartint presència amb Gavi, Alejandro Balde i Lamine Yamal

A totes aquestes nominacions blaugranes per les grans actuacions sobre el verd en cal afegir dos més. La del president del FC Barcelona, Joan Laporta a Millor President de l'Any i la de Mateu Alemany, que opta a Millor Director Esportiu de l’Any. Dos noms que eleven a vint-i-dos les nominacions del FC Barcelona als Globe Soccer Awards 2023. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut