Frenkie de Jong, la novetat en la convocatòria per visitar el Rayo
Ofert per

Frenkie de Jong, la novetat en la convocatòria per visitar el Rayo

El migcampista ha rebut l'alta mèdica un cop superada la lesió i ha entrat en la llista per al viatge de Lliga a Madrid, on és baixa Ter Stegen

Torna la Lliga. I ho fa amb un desplaçament sempre exigent per al Barça. Aquest dissabte, en un horari poc habitual (14 hores), els de Xavi Hernández jugaran la jornada 14 de la competició domèstica contra el Rayo a l'Estadi de Vallecas (Madrid). 

Els culers, que necessiten sumar els tres punts per seguir en la cursa pel liderat de la Lliga, afrontaran aquest partit amb una novetat. I és que Frenkie de Jong ha rebut l'alta mèdica després de superar la lesió que es va fer a finals de setembre. 

D'aquesta manera, Xavi ha pogut incloure el neerlandès en la llista de convocats per aquest Rayo - Barça, que està formada per João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Fermín, Aleix Garrido, Unai i Aron.

Ter Stegen té una lumbàlgia i, per tant, és baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. Així doncs, s'uneix als lesionats Gavi i Sergi Roberto.

 

Darrer entrenament abans de viatjar a Madrid

Aquest divendres a la tarda, la Ciutat Esportiva ha acollit el darrer entrenament del partit. Al camp Tito Vilanova, els disponibles del primer equip, juntament amb M. Casadó, Aleix Garrido i Unai i el juvenil Yaakobishvili, han fet una darrera sessió per acabar d'ultimar els detalls del duel de Lliga. Tot plegat abans de viatjar ja cap a Madrid.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut