Visita a Lezama abans de l’aturada

Visita a Lezama abans de l’aturada

Les de Giráldez busquen a Bilbao la desena victòria de la temporada a la Lliga F (diumenge, 18h)

El Barça femení visita aquest diumenge, a les 18h i en directe per DAZN, l’Athletic Club de Bilbao en la que serà la 10a jornada de la Lliga F. El conjunt blaugrana, que és el líder de la competició amb 9 triomfs en 9 partit, vol sumar una nova victòria abans de l’aturada de seleccions.

El rival

L’Athletic Club s’ha  mostrat molt sòlid en aquest inici de curs al seu estadi. Les de David Aznar han guanyat 3 dels 4 partits disputats a Lezama, mostrant una gran fiabilitat. Han sumat 12 punts a la Lliga F fins ara i es troben situades a la part mitja alta de la taula. Els gols es troben ben repartit a l’equip basc: Pinedo i Azkona han marcat dos gols cadascuna i també han trobat porteria jugadores com Nahikari, Sanadri, Amezaga o Ortega, entre d’altres.

El Barça

Afronta el partit amb les baixes d’última hora d’Oshoala i María León, amb molèsties als isquiotibials i una cervicàlgia respectivament. Se sumen a les baixes de Rolfo, Jana, Bruna, Alexia i Paredes. L’equip ha viatjat a Bilbao amb 18 jugadores, incloses les quatre jugadores del B en dinàmica del primer equip.

Les declaracions de Giráldez a la prèvia

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut