El FC Barcelona, classificat per als vuitens de final de la Champions

El FC Barcelona, classificat per als vuitens de final de la Champions

El conjunt blaugrana figurarà al sorteig del proper 18 de desembre després de dos anys sense poder passar de la fase de grups

Un dels primers objectius de la temporada ja està assolit. El Barça s’ha classificat per als vuitens de final de la Champions League després de la victòria contra el Porto (2-1) i figurarà al sorteig de la següent ronda de la màxima competició continental, que tindrà lloc el proper dilluns 18 de desembre.

El FC Barcelona trenca d’aquesta manera una ratxa de dos anys sense haver pogut accedir a la ronda dels 16 millors equips d’Europa. Abans d’aquestes dues temporades amb presència a l’Europa League, el conjunt blaugrana havia accedit als vuitens de final durant 17 temporades consecutives. Ara, de la mà de Xavi Hernández, el Barça torna al lloc on mereix a Europa. I ho fa virtualment com a primer de grup.

Altres equips classificats 

A banda del Barça, diversos equips ja han assolit el seu bitllet per als vuitens de final de la Champions. Són el Bayern de Múnic, el Reial Madrid, la Reial Societat, l’Inter, el Manchester City, l’RB Leipzig, el Borussia Dortmund, l’Atlètic de Madrid i el Lazio. Al grup del Barça Porto i Xakhtar es jugaran la classificació en un enfrontament directe a l’última jornada de Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut