Desembre, un mes clau per a la Lliga

Desembre, un mes clau per a la Lliga

Els de Xavi Hernández disputaran partits decisius contra equips de la part alta de la classificació

Arriba l’últim mes de l’any, on el FC Barcelona disputarà partits molt transcendents de cara a la disputa de la Lliga. Els blaugranes rebran equips potents situats en les primeres posicions de la competició domèstica, a més de visitar un camp sempre complicat. D’altra banda, també tindrà l’últim partit europeu de la fase de grups de la Champions, amb la classificació a vuitens a la butxaca i amb la primera plaça de grup de manera virtual.

El Barça - Atlètic de Madrid, el 3 de desembre

En els primers dies del mes el Barça ja disputarà el primer duel d’altura de l’últim mes de l’any. Els blaugranes rebran l’Atlètic de Madrid amb l’oportunitat d’avançar-los a la taula classificatòria, malgrat que els madrilenys tenen un partit menys. Els culers s’aferren a la dada de Xavi Hernández contra els matalassers: el tècnic egarenc ha guanyat els tres partits que ha disputat contra els de Simeone d’ençà que és entrenador del Barça.

El Barça - Girona, el 10 de desembre

Una setmana després, Montjuïc tornarà a viure un partit apassionant amb la visita del sorprenent Girona, actual colíder de Primera Divisió. Els de Míchel han tingut un inici de temporada increïble i estan lluitant de tu a tu amb els equips punters a la competició domèstica.

El Royal Anvers - Barça, el 13 de desembre

Partit intranscendent el que disputarà el Barça a Bèlgica. Amb la classificació als vuitens de final de la Champions assegurada així com la primera plaça de grup de manera virtual, el duel contra l’Anvers serà una bona oportunitat per als jugadors que no tenen tants minuts i pels més joves. A més, el pròxim dilluns 18 de desembre se celebrarà el sorteig dels vuitens de final, on el Barça sabrà el seu pròxim rival a la competició continental.

Web-DECEMBER-00

El València - Barça, el 16 de desembre

El matx a València serà l’únic desplaçament dels de Xavi Hernández a la competició domèstica durant el mes de desembre. La visita a Mestalla sempre està marcada en vermell al calendari i aquesta temporada no serà menys.

El Barça - Almeria, el 20 de desembre

En l’últim partit de Lliga de l’any, els blaugranes rebran la visita d’un Almeria en hores baixes, ja que a hores d’ara és el cuer de la competició. El Barça tancarà així aquest 2023 amb l’escalf del seu públic a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

El Barça - Amèrica, el 21 de desembre

Un cop finalitzi el partit contra l’Almeria, els jugadors blaugranes faran les maletes i posaran rumb als Estats Units per disputar un duel amistós contra el Club Amèrica a Dallas, Texas. L'enfrontament serà a les 20h (hora local), que seran les 03h de la matinada de dijous a divendres. A banda de l’interès esportiu, el partit tindrà també un vessant solidari, ja que part de la recaptació del matx serà en benefici dels afectats per l’huracà Otis que va arrasar la ciutat d’Acapulco a principis de novembre. Després dels 90 minuts, els de Xavi Hernández tornaran a Barcelona per començar l’aturada de les festes de Nadal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut